:) Csinos? Azt mondják férfiakra? :-o :)
De ha őt figyeled, akkor nem fogod tudni, mit kell tenni, ha mondjuk valaki elájul...
Hát inkább rajta kellene, mint azon a gusztustalan bábún, amivel már annyian megtették. ;)
Jajj Drágám....és akkor bemutathatod rajta, hogy hogy kell lélegeztetni mi?;)
Néha tényleg érthetetlen dolgok ezek.
Egyszer olvatam az újságban, hogy életmentő műtétet hajtottak végre egy pasason, aki a halálsoron volt Texasban. :S
Nekem csak annyit mondtak, hogy egy fiatal srác fogja tartani, remélem legalább csinos lesz, hogy valami jó is legyen már ebbe a képzésben. ;)
És adagonként kb. 5000 forint volt akkor ez az ellenszer.
Most el megyek, de kb. fél óra múlva jövök, addig sziasztok!
Neked Drágám! Gondolom nem is lesz problémád majd az eü vizsgánál, sőt a legnagyobb részletességgel fogod ecsetelni, hogy merre folyt a vér, meg milyen a nyílt törés... stb. :)
Szegény Butters, mindig történik vele valami :)
Igen:D
Az egyik kutyáról borotválták le:))
Úgy sajnáltam Butterst mikor még kutyának is beöltöztetik, a csillag meg ott van a szemében :)
Nálunk egy helikopteres mentősorvos tartotta... Mondta, hogy volt olyan, hogy egy nap 2-3x beadtak egy idióta drogosnak naltodextront, és a csóka mindig mérgelődött, hogy minek kellett, így nem tudja kinyírni magát. A doki mondta, hogy már legszívesebben hagyta volna... mindig beadták neki a szérumot, és 1 mp múlva felpattant, és elkezdett kiabálni. :)
Milyen leugrott ember?
Jaa a rotten:D
Az jó oldal:))
Na ezért is nem szóltam közbe akor amikor erről dumáltatok, itt voltam éppen akkor. De olvasni is elég (sőt sok(k)) volt.
Aztán meg ftc oldala (azzal a leugrott emberrel meg a fél lábbal) Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bakker, Kenny szembedobta a dobócsillaggal:)
Elaludtam, mert sokág dumáltunk itt, aztán meg hosszú napom volt tegnap. :)
Én későn keltem, aztán meg nem győztem visszaolvasni. De itt voltam már korábban is, csak megvártam a 4000-et, nem akartam belerondítani. :)
Az eü oktatáson meg pontosan ettől félek... :(
Amikor elkezdted ecsetelni kicsit részletesebben, akkor már kezdett forogni a gyomrom...