Én is vizuális vagyok némely esetekben, például mikor az emberdarálás volt akkor elképzeltem, hogy hogy zajlott, de bár ne tettem volna :S
Nem tudom, mikor keltél... Én nem keltem korán. 9 után voltam csak szavazni.
Az eü oktatáson jó kis történeteket tudnak mesélni az oktatók... ;)
Hát persze! Minden egyes szavazat számít!
Milyen friss voltál akkor ma! Vagy csak én keltem túl későn? :)
Én majd délután megyek, mert megyek eü oktatásra 1-től :(
Olyan nagyon nincs kedvem hozzá. Meg én vizuális alkat vagyok, ha elkezdik ecsetelni a dolgokat... tuti rosszul leszek. De nem baj az a legjobb fogyókúra, ha kihagyjuk a vacsit, nem igaz? :)
Reggel azon gondolkodtam, hogy amikor jöttem, akkor nagyjából 600 volt az "előnye" ftc-nek. Azóta majdnem 1400. Pedig nagyon aprítunk, ha összejövünk... ;)
Voltam. Nagy súlya van a szavazatomnak. :D
Meg az is számít, hogy mi mikor jöttünk, meg ti mikor jöttetek. Ha egyszerre jövünk akkor nektek lenne több hsz.-etek. :P
De ha már nézzük azt a hsz számot - amiért ugye annyiszor leszólták Marcit - akkor a miénk még mindig kevesebb... :)
Na de térjünk más témára. Ma van a nagy Önök kérték, illetve Rettenet kedvéért, a Ki nyer ma? (...játék és muzsika 1 napban :D ).
Mész majd szavazni? Vagy már voltál?
De legalább már látszik a kép?
:D Jó, nem bántom őket, mert még tényleg nem is állnak velem szóba... :)
Dumagépek? Hááááát.... nézd csak meg, mennyit szövegelnek, ha ketten vannak, és mi mennyit szövegelünk... ;)
Ne írd azt, hogy tettetted be, mert egyesek máshogy értik...:)
Öcsém, még egy ilyen perverz embert:DD
Az a kép amit én tettem be nem olyan lényeges végülis, csak aranyos.

:D Hagyd őket! Még nem tértek magukhoz attól a sokktól, hogy átlépték a bűvös 4000. hsz-t. :)
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem értem miért is mi vagyunk a dumagépek?!)
Tegnap este erről is eldumáltunk volna... De most eszembe sem jutnak ilyen dolgok... ;)
:) GDF Informatikus közgazdász szak.
Csak kiszenvedték egy nap alatt azt a nagyjából 20 hozzászólást... :D
Én is gratulálok a 4000-es párnak!! :)
Másold be az URL-jét a címsorba, én is úgy néztem meg azt amit te raktál be.
Jó az a kép :))