Harimata mondata az okoskodóban:
"Nem tetszik a vezetési stílusom? Akkor tünés a járdáról!" :)
Nem irigyellek a teszt miatt...
Gépen is át lehet ugrani.
A KRESZ nem is izgat...a forgalmitól már félek:)
Lehet papíron is, akkor 2000-rel olcsóbb.
Érintőképernyős gépen kell tölteni alapból.
A vizsga is gép előtt lesz? Nekem papíron volt, és szép kényelmesen nézegethettem, átugorhattam, amelyiken később akartam gondolkodni. Azt hiszem elég sok idő volt rá. Nem kellett kapkodni.
Igen, csak akkor tudod nézni a vizsgáztatók arcán, hogy jól vagy rosszul tippeltél:)
Na, ez elég kellemetlenül van megoldva... :SS
Sokkal jobb lenne, ha olyan lenne, mint a weblapokon a tesztek...
Igen...kattintasz egy betűre, és már javítja is, és jön a következő kérdés...
Úgy megy, mintha papír lenne? Megjelölöd, amelyik szerinted jó, és utána nem módosíthatod. Az elküldés után értem, hogy nem lehet már változtatni, érthető okból... :)
Jah...itt visszanézheted a hibáidat, de javítani már nem lehet:S
Az a jó, hogy a CD 100%-ban megegyezi ka vizsga kérdésekkel, így ha jól bemagolom, akkor tuti átmegyek:)
A végén még vissza lehet nézni, és kijavítani az esetleges hibákat? A képeket érdemes 5x is ellenőrizni... ;)
:) Nem volt elég kötött pálya... :)
Tényleg "kissé" megbonyolítják a KRESZt...
Ott tuti 20-szor is át fogok olvasni mindent:)
Itt is csak olvasom az első pár szót, és már nyomom is a választ, de a döntő szavak a kérdés végén vannak. Grrr...
6-7 perc alatt megcsinálsz egy tesztet? :-o Ügyes vagy! (bár nem tudom, milyen hosszú a mocisoknak)
Azért most kapkodtál, ott pedig nem fogsz, mert nem tanácsos... :)
Mindig azok a szemét villamosok...már nagyon idegesít...ki találta fel? nem volt elég a vonat meg a busz???
Az első teszt siekrült, 2-3 pontot vesztettem..a másodikon megbuktam...egy töbpontos kérdés lehúzott:)
:) Nem vagyok annyira disznó! :) (még ha nő írta volna, akkor sem)
Hogy sikerült a teszt? Tudsz még hova fejlődni? :)
:)
Sorstársak vagyunk... Neked is el akarják lopni a kutyádat... Mit lehet tenni ellene? Kiéheztetjük? ;)
Hohó, akkor keresek Kukinak egy rejtekhelyet, nem szeretném ha ellopnád :) Gyere el csak úgy.
Kitöltök mégegy tesztet...
(Úgyis átmegyek) ;)
És akkor mehetek Kukit lopni:)
(Ezt gradU-nak):
Nem, az l helyére nem sz-t akartam írni:PP
Bocsi:(
majd jön Harimata meg gradU, és beszélnek olyan 3-4...ezer oldalt:)