De ilyen alacsony vagy, vagy csak ennyire tahók? Sötétben nem látszik a bordás hasad, és a nagy izmod? :)
Bizti ezt a képet akartad beszúrni? Nem autóval voltam, akkor elmenekültek volna... :) Hanem csak bringával. Azzal lehetett szépen menni mögöttük, lehetett nézelődni (ugye a tájat)... és különben is miért kellett nekik a bicikliúton futni?
Ne a linkjét tedd be, hanem az URL-jét! Rákattintasz jobb egérgombbal a képre, tulajdonságok és ott van az URL-je. Próbáld ki!
elárulom, hogy ha végzel az iskoládban, te is taníthatsz informatikát azzal a "semmi" tudással amit ott megtanítanak neked. ezek után ugye nem kell csodálkozni, hogy miért olyan szinten vannak a tanárok, amilyenen vannak.
a vicc az, hogy nemrégiben az én papírjaimat nem fogadták el felnőttoktatásra, merthogy elavultak. biztos attól féltek, hogy még a végén valami hasznosra is megtanítom a "nebulókat":)
Sötét volt;)
Nem látták, hogy Chuck Norris velem volt;)
Szia!
Sziasztok!
Ennyien beszólnak neked? :-o
Na, most eszembe jutott egy kis sztori kb. 8 éves koromból, mikor nem nagyon voltam tisztában a focicsapatokkal...
És akkor direkt elengedtek téged, azon az alapon, ami az egyik képen is van...
:)
Az első igen. A másik nem. OTP :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kikerülted már megint a témát! :P
Igen, ilyesmire gondoltam, végül is az is banki alkalmazott nem? Mint a Postabankos mackó! :)
A fradi oldalon is láttam egy sas félét. Bár valamitől beteg lehetett, mert egészen bezöldült... :)
Ez volt az!... pffff... A kedvenc állatom színeivel ezt művelni... :(

Az ilyeneknek egyből kéne jönnie, gondolkodás nélkül:)
igen, időnként én is visszasírom a DOS-os időket:)
Én csak akkor bámulom meg a futókat, ha érdemes... ;)
Erről jut eszembe, hogy tavaly nyáron a focicsapatnak volt futóedzése a Duna-parton én meg mentem mögöttük biciklivel... nem lett volna szép dolog közéjük vágni, vagy kikerülni őket.. ;)
tippelhetek? kereskedelmi bankos a szoftver?
a másik tippem a Raiffeisen
Na, egyszer láttam egy fehérfejű rétisas figurát a tévében, először kicsit furcsálltam, hogy zöld a teste (a feje meg fehér ugyebár), aztán megvilágosodtam...
Jajj szegénykém:((
Idővel az is meggyógyul:)
(Ez volt aztán az optimista szöveg) :)