Szerinted rámragasszák annakidején a Psycho nevet ha szó nélkül hagyom az ilyesmit?
Azt bírom, hogy az ált. sulisok nem jöhetnek ki a suli udvarról csak onnan kiabálnak, az jó, olyankor egy kecses, női kézmozdulat és egy középső ujj... Olyankor kitör az őrjöngés én meg előveszem a leggonoszabb mosolyomat...
van értelme akkor tanítani mi? egyszerűbb lenne, ha el mondanák a lényegét, ha már programozni nem akarnak megtanítani(már ha értenék a lényegét)
:) Biztos. Előre megmondta, hogy nem érdekli ez a tantárgy, mert vannak ennél jobb programok is, amik többet tudnak, de ha ezt kell tanitani, akkor ezt fogja... a lelkesedés mintapéldája volt végig. :)
Ja és összesen 3-4 óránk volt ebből a tantárgyból, ember legyen a talpán aki megtanult itt JAVA-ban programozni. :)
igen, az otp-s elég bonyolult és ráadásul(ami nagyobb baj) nem kifejezetten logikus a felépítése. viszont legalább viszonylag stabil. az új verziót nem ismerem, de tartok tőle a másik munkahelyemen meg fog vele gyűlni a bajom még:)
ha felmész a kereskedelmi bank oldalára ott biztos találsz az electráról infót, vagy olyan telefonszámot, amin értelmesen is tudnak segíteni. sőt, ha jól tévedek még egy demo verziót is le lehet tölteni belőle.
Erről még nem hallottam. Komoly?? :DDD
De egy párat elmondanál? ;)
És szó nélkül szoktad hagyni?
Ismeritek azt a francia DJ-t, aki magyarországra jött, és a Kuki művésznevet választotta?:)
Akkor még nem volt vele tisztában, hogy magyarul az mit is jelent:)
Látod, azt gond nélkül kielőzném... :)
:) OK. Bocsi, nem akartam bántani a szemed ezzel a színnel.
Én is tanulok Javat, de csak ppt fóliákat vetítgetnek ki, szélsebesen elmondják, és már tovább is lépnek... Gyakorlat nincs a tárgyból, csak egy jó bonyolult házi feladat... Ez megy... Itt van fiam az elmélet, aztán használd! :)
(ezek a tanárok értenek is hozzá)
Hát... ez elég változatos. Attól függ hogy öltözök fel aznap ;)
Ó a váci bankfiókban egy pár hölgyike van, akik közelről még nem is igen látták a programot. Amikor megkérdeztem őket a lehetőségekről adtak egy pesti telefonszámot, hogy ott érdeklődjek... Azóta is bármi gond van, mindjárt tárcsázzák az operátort... Hát én ezektől inkább nem kérdezek semmit sem. :(
Aztán meg a benti gépen sem a legújabb eresztés, örülök, ha valami elfut rajta... A Raiffeisen-est nem ismerem, de a CIB-essel dolgoztam már régen, az teljesen érthető és jól kezelhető volt. Az OTP-s meg úgy rossz ahogy van, feleslegesen túlbonyolított és lassú... :(
A múlt héten két napig egyáltalán nem lehetett bejutni, kiderült, hogy egy új verziót üzemeltek be, ami csak annyiban különbözik, hogy már új nagy monitorra van beállítva, tehát én állandóan huzigálhatom ide-oda az ablakot, ha utalni akarok... :(
Hmm...Egy Chopepr súlya agyon tud nyomni pár IQfightert?:)
viszont azzal meg bele tudtál lépni az arcukba;)
egyébként meg miket szoktak beszólni?
erről van szó. de hogy órán is csak virtuálisan tanítson programozást, az nem semmi:)
Előtte meg pont azért szóltak be, mert aki különc annak "divat" beszólni...
Csak jó valamire a bakancs is, ha már rúgdosásra kerül sor...
Gondolják, hogy egy egyszerű csaj védtelen.
Nem ismerik a hátteremet :D