Hát nem is. Sosem akartam megtanulni programozni. Ezzel az iskolával amúgy is az a gond, hogy sokat tanít, de abból keveset. Tehát sok tantárgyat adnak le, de két-három hétnél (heti 1 alkalom) többet nem szántak semmire sem igazán. Az alatt nem lehet senkiből sem informatikust sem, közgazdészt sem nevelni. :S
Nagyon jól fogalmaztad meg! Teljesen igazad van. Sajnos egyre inkább kezdek rájönni én is erre.
Én sejtem, hogy mi lehetett az :)
Nem én küldöm be őket, de tényleg. :)
Illetve pénteken küldtem be egy meganyulat, de az még nem került ki... :)
Inkább kihagynám:))
Úriember vagyok:)
csak akkor boldogulsz bármivel is, ha magadtól megtanulod ami érdekel. tudomásul kell venni, hogy az ilyen tanároktól, akik a büdös életbe nem száltak ki az iskolapadból, csak átültek a másik oldalára semmi használhatót nem kapsz. még kiindulási pontnak is kevés amit nyújtanak.
Őszintén mióta tudom hogy van pókod is és Psycho-nak hívnak és sem kötnék beléd! :)
Illetve csak ilyen tisztes távolból... :)
Ide nem is lehet beírni idézőjelet. Értettem én, hogy mit akarsz írni.
Kinek a pap, kinek a papné, nekem a paplan... :)
Általában nekem is az a taktikám, a múltkor is tiszta idegesek voltak, ott kiabáltak, hogy nézzek már oda, meg nekem beszélnek meg ilyenek, én meg bőszen vonultam tovább :) Nagyon idegesek voltak...
:DDD Ez tényleg nagyon frappáns összefoglalása az elveidnek... ;)
ne aggódj, csak a vizsgáig lesz rá szükséged, utána a büdös életben nem is fogsz hallani se róla:)
:) Én nem szoktam kávézni ezért biztos túlpörgetett volna még a capuccinó is. Aztán még a végén úgy belelkesülök tőle, hogy belekérdeztem volna az anyagba is... :)
Amióta Te is írogatsz, azóta különösen... ;)
ne hidd, az ilyen jellegű idiotizmus tökéletesen megtalálja a saját önigazolását bármilyen helyzetben.
Muszáj?
Olyan bunkó beszólások :(( Többnyire azt fejezik ki benne, hogy hová akarnak nyúlni, meg ilyesmi... 10-11 éves gyerekek, de nagyon nagy pofájuk van, utálom az ilyen típusú, csak csoportban bátor alakokat :S
Pedig szinte mindent így oktatnak. :( Ezért kell(ene) baromira okosnak lenni, hogy egy ilyen alappal az ember utána tudjon is valamit kezdeni.
Hát őszintén se ő, se mi nem használtuk semmire sem... Épp úgy mint a VisualBasic-et amit egy hasonlóan ez a lelkes (70 éves nyugdíjas) tanárunk tanított. A mai napig egy csoda, hogy mentem én át mind a két tantárgyból a gyakorlati vizsgán... :)