igen, csak ennyi különbség van egy tanár tanár és egy olyan tanár közt aki már az életben is csinált ezt-azt
Rúgtál már valakit szándékosan tökön? (nem labdával)
Ennyire nem voltam gonosz, meg meg is lepett azért. Kikerültem és otthagytam... :)
De kihasználtam volna a lehetőséget:)
Egy egészségeset belerúgni:)
Hát ha a címet el tudta olvasni, akkor megtehette volna, hogy ezt is elolvassa... de hát biztos nem munkaköri kötelessége, tehát magasívben... :)
Elvégre a lábad mindig nálad van... ;) És könnyen mozgosítható. :)
Szia!:(
Jó éjt!
Aludj, jól, szép álmokat!:)
Szép chopperes álmokat:)
Igen, hasonló volt. Egy metróaluljáróban toppant elém. Brrrrrrrrrr ronda vénember volt.
nem veszik diplomaszámba. olyan felsőfokú végzetség ami mégsem az. nem kifejezetten látom át a koncepciót:)
Én még maradok a jó öreg tökönrúgásnál:)
Kényszerhelyzetben ez is jobb a semminél...
Amúgy meg tényleg keményen meg kell dolgoznom érte, nem is szeretem, ha valaki lebecsüli, arról meg nem tehetek, hogy a mai oktatási rendszer olyan, amilyen.
Nemrég volt olyan óránk, hogy szoftverkiválasztás és telepítés. Ez volt a címe, kaptunk hozzá egy könyvet amiben leírták, hogy a megfelelő programot válaszd ki és ha a telepítő kérdez valamit, nyomjál OK-t, vagy NO-t. Látod ehelyett tényleg nyomhattak volna valami olyan tantárgyat ami ér is valamit, vagy jó is valamire. :S
Még az a szerencsém, hogy a gazdasági résznél egy igen jó tanárt kaptunk, ő nem tud tanítani, de világ életében közgazdász volt. Mindig azzal kezdte, hogy tegyük el a könyveket, az nem fog kelleni, és lenyomta fejből azt az anyagot amivel az életben is találkozni fogunk és hasznos.
Függönycsipesz? Jujjj!!! Még rágondolni is fáj... :)
Én megyek, holnap korábban kell kelnem mint általában. Azért reggel még felnézek ide, sziasztok.
Jó éjt mindenkinek!
Elavult? Csak a tudás, nem? Vagy most már nem veszik diplomaszámba? Hol végeztél?
a ruhacsipesz tényleg jobb:) vagy függönycsipesz:)