Lehet, hogy ma is belelépett valamibe és most épp a cipőjéről törölgeti... :)
gradU sincs itt, pedig ő is itt szokott lenni ilyenkor.
Igen szoktam is rá figyelni, de régebben nem is tudtam, hogy kétféle van (egyenlőre, egyelőre), pedig mindig is irodában dolgoztam és a helyesírással sosem volt gondom. Üldöz engem ez a szó... meg akik folyton észreveszik... :)
telepíteni én is utálok, de ha meg kell csinálni, hát meg kell csinálni. én csak az első egy órát utálom leginkább, amíg arra várok, hogy felkússzon az a vacak. olyankor el szoktam menni reggelizni-tízóraizni-ebédelni-uzsonnázni-vacsorázni
Miért mi a szakmád? Kevésszer fizetik meg a jó munkaerőt, meghát írtad egyszer, hogy vidéki vagy. Vidéken az ember nehezebben talál munkát, mint a fővárosban és ott ugyanazért a munkáért még többet is fizetnek.
Volt egy ismerősöm aki többet keresett Pesten a McDonalds-ban krumplisütögetőként, mint én irodai munkával. :S
ftcsrac futhatna gyorsabban is, hogy minnél előbb visszaérjen...
Csak abba gondolj bele, hogy mekkora különbség van a jelentésükben, akkor csak eszedbe jut a megfelelő.
Ó én utálok telepíteni. Tovább, tovább, tovább...kész. :)
Sajnálom rá az időt, de valóban ha valamit jól meg akar az ember csinálni, akkor rá kell szánnia az időt.
csak minden második hétvége ilyen. nem panaszkodom, itt legalább fizetnek. a szakmámban nem keresnék ennyit.
OK. Most már gyakorolni fogom. :)
nálam szokott. igaz én nem 1 óra alatt szórom fel mint sokan mások, valamivel tovább tart, míg mindent megcsinálok rajta.
Ilyen későn is? Meg vasánap is? Az nem lehet túl jó.
OK. Küldjél, kíváncsi vagyok rád. :)
Amúgy meg tényleg nem egyszerű a vindóz telepítése szerintem és most nem arra gondolok, hogy amikor kiírja, hogy tegye be a 2. lemezt te berakod azt amire rárajzoltak egy nagy kettest, hanem azt, hogy az tényleg jól működjön, mert alapvetően nem szokott.
azért céloztam rá, hogy ne feledkezzen el a gyakorlásról:)
valami olyasmi. időnként azt is kell. egyébként meg raktároskodom ilyenkor.
Pedig azt mondta, hogy gyakorolni fogja :)
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ezt nem hiszem el! Már megint....
majd küldök egy fotót a képesebbik felemről, hogy egyszer ilyent is láss;)
azért tényleg nevetséges, hogy mennyire lealacsonyítják az oktatást nálunk. szakembereket nem képeznek, mert mindenáron diplomát akarnak a népeknek, hogy mindenki lássa, hogy mennyire okos nemzet vagyunk, de a diplomához meg nem jár lassan semmi szakmai tudás. röhej
Mi az, hogy sosincs? Ez veled nem túl gyakran fordul elő...
Amikor én jövök sosincs itt senki, de ha kiteszem a lábam pár percre rögtön visszajöttök. :(
Egyébként most olvastam, hogy a legkevesebb szavazó Cigánd nevű településen volt... :D