Ja, egyszer az egyik osztálytársam hívott fel, hogy mit tegyen, folyton bekapcsol a képernyővédő és akkor lefagy a telepítés közben a gépe. Mondtam neki, hogy ugyan kapcsolja már ki. Hálálkodott a kis oktondi... :)
Kabalafigura?
Bevallom mindig is felfújható Borsodi sörös emberke akartam lenni a focipályák szélénél:))
:) Mármint gradU-t, vagy... ?
Értem én, csak vicceltem. Milyen az a salakcipő?
Nem:)
De ilyen sötétben nem is láthatták volna a színeket...
Te szegény, az nagyon tud fájni. :( Van rá öblögetőszer amit lehet patikában kapni, vagy strepsils.
Jaj Te! Még mindig nem árultad el, hogy mivel foglalkozol. Csak mindig célzol rá, mintha valami nagy titok lenne. Bankvezér vagy, vagy csak kabalafigura? :)
Egyszer egy olyan valamit telepítettem, ami kb 2 óráig töltött...
Ez nem is gáz, de 5 percenként meg kellett lökni az egérkét, mert különben kilép a töltésből és kezdhetem előről...nagyszerű élmény volt...:S
Nem véletlenül a zöld-fehér szerelésedben indultál neki? :)
Salakcipőből nehéz lenne kiszedni:))
Be van gyulladva az ínyem, olyan szerencsétlen vagyok, annyira fáj! :((
Nektek is volt már?
Hát az azért gépfüggő is.
Nálam a munkahelyen a banki szoftvert szoktam a legtöbbször szidni. Az olyan, hogy ötször rákérdez mielőtt elutalna egy összeget, egy-egy rákérdezés között vár öt-tíz percet, én meg egyre idegesebben nézem a homokórát, mert 15 perc után kivág a rendszer és kezdhetem előröl a bejelentezéstől... Utálom azt a szoftvert és azt a bankot... Grrrrrrrrrrrrrrrrr
:) Ez jó! Informatikai tudás nélkül ma már nem élsz meg, de ha van az meg lassan már nem lesz kelendő, mert már az általános iskolában is tanítják a témát...
Az én iskolámban is sok olyant tanítanak amire az életben sosem lesz szükségem, de a lényegi dolgokat azt messze kerülik, mert a tanár is (saját bevallása szerint) most tanulja csak a témát...
Én közel vagyok Pesthez, egy időben nap mint nap bejártam oda dolgozni, de aztán rájöttem, hogy a pénz nem minden. Iszonyú ott a tömeg, a zaj, a bűz, a forgalom... ha csak tehetem kerülöm.
Nekem is beszoktak szólni, csak más téren. Én valahogy mindig olyan "szóljunkbeneki" alkat voltam :((
Egész jó volt...de mint már említettem...ez Magyarország...egy futó embert, mindenki megbámul..
Két büdös kölyök, be is szólt, olyan "húdemenőmacsótizenévesrácvagyok" alapon...
Kapta megy "Fuss Forrest, fuss!"-t, me gegy "Fuss, legalább erős leszel"-t...nem nagyon zavar..szerencséjük volt, hogy sötét van;)
De jól esett volna lepördíteni őket a padról...
ha nyomkodni kell, az nem gond, nyomkodni szeretek. csak két nyomkodás között ne kelljen 5-10 perceket várni
Miért nem megy korábban futni?! Amikor még nincs itt senki sem... :)
De az is lehet, hogy meglátott egy motort valahol és épp azt csodálja... vagy megijedt egy sárga autótól és most épp azt heveri ki... :)
hülye informatikus vagyok:). valóban nem lehet itt errefelé dúskálni a munkában, ha meg adódik valami azt többnyire nem akarják megfizetni. ennek ellenére nem költöznék fel büdös fővárosunkba. itt sokkal kellemesebb a légkör(mindenféle értelemben) :)
A lényeg, hogy hasznos dologgal töltsd ki az időt... :)
Az a legfecefetebb ami mellett ott kell ülni és ha kérdezgeti, nyomkodni neki az OK-t. :(
:D Ilyen sötétben könnyen...