:) Ugyan már, csak viccelődnek a fiúk. Olyan aranyos kutyus, nem bántaná senki sem szándékosan.
Neked, KicsiKÉM! :P A gép hátulján sokféle csatlakozó van, és nem mindegy, hogy melyik drót hova kerül... Igaz, adja magát, de azért csak figyelj oda.
Blame Canada! Blame Canada! :)
Jól van, na.
Nekem sosem volt furcsa, mert 7 évesen neveztem így el. Egy meseszereplőről. Tehetek én róla, hogy ennek a szónak más neve is van??
Bigger, Longer and uncut!:)
Nagyobb, hosszabb és vágatlan:)
És Te mit finomat fogsz hamizni? :)
Véletlenül írtad el?
Hülye kérdés, biztos nem.. :) Szegény kuki, állandó téma itt. :)
Eléggé rosszul :( Teljesen szét van szakadva, vérzik is. Megmostam neki kamillával. Meg evett is. Most pihen.
Még kell egy kis idő, hogy hozzászokjunk, hogy egy kutyát Kukinak hívnak:)
:D Igen ez volt az. Láttad Te is? A címére sajnos nem emlékszem. :S
Egészségedre! Tényleg finom lehetett....
Mindjárt megyek én is vacsorázni.
Igen az állatok megérzik a vihart. Szegényke. :(
Olvastam, hogy megkerült a kis tekergő! :) Hogy van a füle?
Már be lehetne fejezni ezt, elég unalmassá kezd válni ugyanis.
Na most kinek is piszkos a fantáziája? ;)
Ja hogy túrós rudiról beszélsz? ;)
Nem, nem vagyok éhes. Sült pipi volt vacsira, alig bírok magammal úgy jóllaktam. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Ilyen finom lett, kukorica saláta volt csak mellé és így lehetett enni estére is. :)
Ő is felállt? ;) Bocsi.
Szegény kutyák ilyenkor nagyon félnek, nagyon elbújnának....
Párna...Kuytus...Montana...Lób*szó:D
Amikor csak elvonul mellettünk, de azért nincs túl közel, inkább csak jó látványos, akkor jó nézni. Különben meg nem annyira örülök neki, ha közelebb van. :S
Ha félsz, rosszabb. Ha belédcsap, nincs időd megijedni sem...
Én kölcsönkaptam egy DVD-t, ez egy egész estés rész volt, amiben ki akarják írtani a Kanadaiakat. Túl hosszú volt. :(
Az egyetlen poén benne az volt, hogy abba a kövér kisfiúba beépítettek valami rázós dolgot, ami ha csúnyát mondott megrázta őt. :S