Szegény Kuki... úgy félt, ha felálltam követett mindenhova :) Úgy félt szegénykém megint.
Majd jól figyeld meg, mit hova dug.... ;)
Na akkor legalább nem vagyok egyedül, akik nem szeretjük a villámlást, meg a dörgést. :S
Nem is tudom, hogy ki írta itt a múltkor, hogy ő szereti. Tán gradU. De hát a pasik nem félnek tőle. :)
Én a túró rudira gondolok, megint kicsit megszaladt a fantáziád.... Éhes CicaMata rúddal álmodik? ;)
:D Ez jó! Azért nem bíznák rám a javítást... Bár ma bent a cégnél szétkaptam szegényt, de azért nem ennyire. :)
Kedden jön az informatikus srác újra összerakni... :)
Itt is dörgött párat, de ki sem kapcsoltam a gépet, mert nem volt annyira közel.
Szerintem más is a dörgéskor rezzen össze. :) A vakutól sem szoktak szívbajt kapni.
A bárányhimlőset? :S Te tudod... ;)
Ha gond va na géppel, CicaMata segít:)
Hát persze, egyszerre szoktatok jönni... és menni... ;)
Én meg vihar előtt az utolsó percig kint voltam a kertben... hát nem volt kellemes, szaladtam is befelé, olyan villanások voltak... na meg dörgések, de így a szabadban a villámlás elég félelmetes volt.
Látod annak megvolt a magához való esze. ;)
Egyébként nem néztél Te mostanában kicsit sok South Parkot? :)
Én megnéztem egy részt a hétvégén, de az nem tetszett. :(
Egy idő után azt is észrevettem... ;)
Itt is az volt, ezért is nem mertem bekapcsolni a gépet eddig. Pont felettünk van a tetőn a villámhárító, ilyenkor mindig úgy félek.
Bár buta dolog, de sosem a villámláskor rezzenek össze, hanem a dörgéskor... :S :D
A reklámból. Na meg a piros pöttyöset szoktam enni. :)
Miért, Clintonról is ki gondolta volna, hogy "tollba mond" annak a szívósszájú gyakornoklánynak (Monica), az orális szobában?
Persze ez ő, de Te hogy hogy az arcát nézed? :S :)
Szia!
Huhh hát ennyi muffint azért nem ettem tegnap... ;)
Szegényke. :S
Itt nagyon nagy vihar volt, dörgött az ég, villámlott, zuhogott az eső, áramingadozás volt, nem volt net...
De már elmúlt.