A gyulladásnak mindig a baktériumokat zabáló fehérvérsejtek az oka, vagy valami hasonló...
Erre tudnék írni valamit, de nem akarom megbántani Psychot:)
A levesben is szokott lenni rántás. Legalábbis a borsólevesben. Nem fogyókúrás? Akkor lehet, hogy mégis amellett döntök... :)
Jólesik, hogy kutyákhoz hasonló kifinomult szaglási tulajdonságokkal ruházol fel, de maradjunk csak a szakértőnél:)
Én is figyeltem, de egy fül nem szokott csak úgy magától begyulladni. :P Kell, hogy legyen oka.
Jajj Te disznófülű! Mit ki nem olvasol a szavaimból... :S :)
Pihenés akart lenni természetesen. :P
Nem lehet rossz helyre dugni a csatlakozókat? Ááá, az csak erő kérdése... :) De tényleg az egységsugarú júzerre gondoltak, azért jelöltek meg mindent olyan alaposan.
Ha van benne rántás (márpedig nélküle ugye leves és nem főzelék) akkor nem fogyókúrás étel... csak fincsi. :)
De ebben ftcsrac a szagértő! :)
Valami zöld példát is mondhattál volna, pl a fülhallgatót:)
Ezt megjegyeztem:( :)
:) Annyira azért nem bonyolult, semmit sem lehet máshova dugni, mint ahova való... (Bár ezt Te jobban tudod... :S :)
Például gondolom, hogy ahova egy billentyűzet van rajzolva és a lila színű, oda illik a billentyűzet csatlakozója, ami véletlenül szintén lila szinű... :)
:)) Nem túl stabil a vérnyomásod, ha olyan könnyen változik... ;)
Azért ütötted be a kezedet... Elvonta a figyelmedet a film... :)
A pihenás szót félreolvastam...a he-t kihagytam és a szívem elkezdett erőtelejsen dobogni:D
Csak szalámis kenyeret paprikával. Sajnos most semmi hízlaló nem jut eszembe... A borsófőzelék ugye nem az? ;)
:) Igen. Még kaptam kölcsön pár részt, majd megnézem azokat is idővel. Ezt ablakpucolás közben néztem (illetve hallgattam :).
Hát gondolom kell a pihenás a több nap csavargás után... :) De egyáltalán mi lett a fülével? Miért vakargatta?
Tudom, hogy viccelődnek, de már unalmas.