Hát én is ellenállok neki, bár hívógatóan kakaós és omlós... Nyami! :)
... inkább kivittem a konyhába, onnan nem hallatszik ide a hívogatása. :)
Jó a "Tudtad ezt?". Ez van benne:
"Cherophobia: félelem attól, hogy halálra röhögöd magad."
Féltetek már ettől? :S :)
Nem vettem a billentyűzethez külön USB-->PS/2 átalakítót, ezért az egér zöld színűjét használom. Komoly odafigyelést igényel. :) Még nem cseréltem össze, mert nagyon koncentrálok mindig. ;)
Az én közelemben meg egy csomag gumicokor, de ellenállok neki, akármennyire is csábít :)
Nem tudom, de remélem sokat. :)
Bár ami azt illeti van itt egy kis csokis muffin a közelemben... ;)
Semmi köze a Kukira néha jellemző macskák iránti szexuális vágynak:)
:D Még mindig jobb, ha azokat a dugásokat figyelem... ;)
Amúgy nem azért jön a szervízman, mert tönkre tettem, csak festés van az irodában és mindent szétszedtek. :(
Napokba telik majd, mire minden vsszarázódik az eredeti helyére. :S
Vajon a gépeléssel mennyi kalóriát égetsz el?
Nem értek hozzá, de az szerintem összefüggésben van a gyulladással... Legalábbis a baci miattival.
Mázlista! Én bezzeg figyelgetem a kalóriákat... :)
Nem hallottam még ezt a kifejezést, de megjegyeztem.
Szándékos volt Baby! :P
Egy étel esetén max szagértő lehet valaki, szakértő nem. :)
Ne tartsd magadban. Nem bántódok meg, ígérem.
:D OK. Javítom, szóval az egér csatlakozóját, ami ZÖLD, csak oda lehet bedugni ahova ki van rajzolva egy egrentyű képe és szintén ZÖLD színű.
Egyébként ugye a ZÖLD szín sokkal szebb, mint az a másik, amit nem is neveznék nevén... :)
nos a patkány csatlakozója is ugyanolyan, csak a színe más, már ha más egyáltalán, tehát színvakoknak bukta a dolog. ráadásul én már láttam olyant, hogy a monitor kábelt bedugták fordítva és sikerült nekik. az usb sem ellenfél ha gyúrni jár az ember, úgyhogy csak figyeld azokat a dugásokat;)