nem hát, kifejezetten utálunk, csak azért viselünk el, mert bírjuk a kutyádat;)
az informatikás melóhelyemre gyakorlatilag én is csak azért járok ki, hogy a hölgyekkel társalogjam, meg megvizuáljam amit kitesznek a polcra:)
Hálózatnak csúfoljuk, de még szerver gép sincs. :(
Inkább, csak amolyan látjuk egymás gépét és harjá vírusok kapcsoaltban állunk egymással... :S
Hö.
Vagyis.. öhmm.. izé.
Úgyse hiányol senki ha nem vagyok itt.
Hiába mondjátok, tudom én. Engem senki sme szeret! :((((((
Ne írd ezt, mert ftcsracnak a zöld szín csak imponál! :)
Ja és kihagytam: Ügyes vagy Rettikém! :) Csak, hogy nehogy kimaradjál... :)
:D Tényleg nincs üzleti érzéked. Ha kijön hozzánk a szerelő akkor kap kávét, ásványvizet, ma még muffint is. :) Jól el van velünk és még fizetik is őt érte. :)
Köszi! :) Az én szintemen már ez is valami, hogy azt az egy dolgot nem felejtem el....
mondjuk ha rendesen lenne kábelezve a hálózat, ahhoz hozzá se kellett volna nyúlni;)
:S Hát furcsa egy ízlésed van... :)
Ügyes vagy gradU! Majd én mondom. :) Puncsika is megmondta Neked reggel, hogy ügyes papamaci vagy! :D Bár az inkább Rettire lenne igaz, mert hogy ő a papa. :)
Ja tényleg Rettenet! Szerinted ő mit mondana Neked? ;)
csurog belőle a jó kis zöldessárga váladék:)
Én megértem a fickót. Kedves hölgyekkel beszélgethet, és még pénzt is kap érte, ráadásul órabérrel... Minek sietne?!? ;)
Hát van a hálózat, meg az ADSL, meg mindeféle más kábelek. :S Mondtam, hogy rakjuk külön-külön a kábeleket (mármint gépenként), de végül egyetlen nagy bábeli kupacban kötöttek ki. :S Kedden majd bogozhatjuk, hogy melyik hova való... :S
Milyen csúnya szót mondtam? Nem is ártott.