Ó értem, ha beírsz valamit (több billentyű lenyomásával) az könyebb, mint elnyúlni egészen a messzi F5-ös gombig? Ó Te világlustája! :D
:)) Rettenetes vagy! :)) Utána gipszelt kézzel folytathatnád... :)
Miért ne lenne: Most is válaszolok. Csak ne legyél már ennyire negatív!
Egyébként hogy vagy? Meggyógyultál már? Bár ezt tegnap is kérdeztem és már akkor sem válaszoltál, biztos utálsz engem... :P :)
Láttam, de szerintem birka-szerkóban van. :)
Ó próbálkoztunk már ilyesmivel, de nem működött a dolog. Ez nem az a banda, hogy olyat meg lehessen értetni velük, hogy van egy könyvtárjuk a nevükkel és mindent oda mentsenek. Nem, nem mindenki oda ment, ahova a gép épp felajánlja (tehát még a program filesbe is) és annál a gépnl, ahova épp leültek.
Az én gépemet nem látja senki sem, és én sem akarom a többiekét. Így van ez jól. A többek állandóan vacakolnak azzal, hogy keresgélik a cuccaikat. :S
Nekem elegem lett a sok vírusból, meg, hogy mindenféle vacakkal tömték tele a gépem agyát. Ki lettek tiltva onnan. :)
:D Még mindig jobb, mintha utána elmesélnék az asszonynak.... ;)
ó, igen. első látásra látom, hogy hova kellene nyúlnom, csak sosem engedik:)
mert most depis hangulatban van és ilyenkor az a jó ami rossz:)
Csak arról volt szó, hogy a színe miatt nem cserélem fel a csatlakozókat. A köszönet őszinte volt, de akkor olvasd úgy, hogy a következő sorba képzeled a következő mondatot.
Így érthető?
prózaibb oka van. messze volt az F5
:) Látod, gondoltam én, hogy szakember vagy Te is. ;)
látod, minden rosszban van valami jó is;D
Mitől jobb az ha hozzászólok? Úgyse kíváncsi rá senki.
Ezt most miért írod? :(
Miért nem szólsz hozzá semmihez?
ja, totál káosz. aztán mikor keresni kell valamit, megvan az aktuális heti program;) legalább kineveznétek az egyik gépet fileservernek. talán még menteni is lehetne:P
Mi ez valami bújtatott politikai reklám? Vagy megéheztél? Vagy csak kedvet kaptál a gépszereléshez és gondolod, hogy narancsos kézzel már el tudod intézni annyira, hogy kicsit bütykölhesd? :S :)