Ugyan már! Hazatért az elveszettnek hitt cicád és mind itt próbálunk felvidítani! Kuki sem fog horkolni az éjjel, majd megdumáljuk vele, csak engedd közel a géphez... ;)
Kusza? Menj és fésüld ki őket! :)
á, ott nem szoktam narancsot enni, mert ha arra jár a főnök elmegy az étvágyam és akkor kidobhatom.
:DD Hát valami olyasmi lehet...
Bár valószínűbb, hogy valami olyat mondott (volna), hogy szedd már le rólam ezt az idétlen sapkát, mert nem hallok semmit és még a végén begyullad a fülem tőle, amiből a zöld váladék rácsorog majd a csokis muffinodra... :S :)
:D Húúha, az komoly! Ennyit kockáztatnál mégis? :)
igen, azt hiszem kezded érteni a koncepciót:)
Köszi! Elég lesz. :)
Még az önirónia sem megy... :( És megértetni sem sikerül a kusza gondolataimat.... :S
Akkor most már nyerd vissza a jó kedvedet is! :)
:D Van egy újraírható CD-m, arra kiraktam mindent amit hozzám másoltak be. De még mindig nem tudtak vele mit kezdeni... :D
Hát ilyen szinten állunk mi... :(
Eddigi csúcspont az informatika terén ez a kérdés volt Tőlük:
"Nem tudod véletlenül, hogy hogyan kell Excel-ben nagybetűt írni?" :D Alig bírtam ki nevetés nélkül... :)
:DD Jól megtanítottad őket. ;)
Biztos sok papír ráment... ;))
Köszi a kérdést, már ismét egészséges vagyok.
:) Inkább hagyj fel ezzel. Nem megy ez Neked. :D
Ügyes gradU! Ügyes gradU! Ügyes gradU! Elég lesz ellenszerként? :)
ja, nálam is ott volt egy csomó ilyen hülye. időnként kitöröltem a szarjaikat és akkor megtanulták
Hát persze, mert narancsos a kezed! ;)
Ha jó ami rossz, akkor ami rossz az jó. Tehát minden rossz és egyben minden jó is? :S Jaj belezavarodtam... :)
Nem, de nem is lesz már jobb... :D
Inkább hagyjuk, azt hiszem nagyjából értem. :)