Nem kell úgy írni, csak Harimata így szokta írni. Én meg átvettem, és én is így írom neki. :)
Hát éhes lett, elment enni valami ZÖLD-et. :)
:) Igen, szóval a malik és a nyuszik ugrálnak a teknőc pedig integet a lábával a vízben Neked és - a személyes kedvencem - a pók meg csak ül a nyolc lábán és nem csinál semmit sem. :)
ftcsrac ma nem jött az MSN-re :(( Innen meg eltűnt :(((
Mázlista! Én folyton kifogom az ilyet. :S
Mit mondjak imádok diagramokat varázsolgatni... :S
Hörcsik nincsenek is. Csak malik :) Meg a teknőst kihagytad :)
Na ez rettenetesen Rettenetes válasz volt. :S :)
:( Nem én vagyok a tipikus balek. De jobb ha megcsinálom helyettük, mintha kijavítanom kellene a dolgokat. :S
Ma például valaki az Excelt indította el a Word helyett és oda írta meg a levelét. Aztán szólt, hogy segítsek már eltünteni azokat a kockákat és csináljak már rá fejlécet is. :S
De sajnos arra is rájöttem már, hogy hiába dolgozom már két és fél éve ott, még semmit sem fejlődtek, pedig én mindig elmagyarázom a dolgokat, de tudod könyebb odahívni engem, mint figyelni... :S
Nyelvtanilag helyes, de gyakorlatilag-tilag a tiszteletet adod meg a másiknak ezzel, tehát sokan használják. :)
az nem baj, ha nem szeretnek amíg szeretkeznének;)
aha, szóval akkor te vagy ott az ügyeletes balek. vagy a fizetésüket is felveszed helyettük?
Na persze hogy nem! Már vagy fél órája próbállak felvidítani, Kuki rágcsálja a lábad, a hörcsik és a nyuszik ugrálnak, hogy vedd fel őket, a cicák hozzád dörgölőznek... és a pók, na az semmit sem csinál (és ezzel teszi a legnagyobb szivességet).
A világ szép, kint tombol a nyár (többnyire :). Nem lehet ilyen rossz kedved ilyen jó társaságban! :)
:S Az én kedvenc mondásom amit gyakran hallok tőle, hogy: Ugyan már, ez neked csak két kattintás... :S
Juj de fel tud vele idegesíteni. Általában ilyenkor sóz rám valami idióta táblázatot, vagy kimutatást, amivel aztán fél napokat vacakolok... :S
Figyelmesség? Akkor nyelvtanilag helyes kisbetűvel, ugye?
Ez csak egy apró figyelmesség. Én is így szoktam. :)
Retti meg sosem használja a SHIFT gombot. Ő a másik véglet. :)
Azt nem lehet így. Meg nem is segítene. Meg engem amúgy sem szeret senki.