Kesik a vicclap oraja. Nalam mar 51 van.
Kár, hogy az esti nagy dumálásokból kimaradsz... :-(
Mint peldaul a kinaiak. :-)))) Vagyis :-(((((((
Na mindegy. A vilagot megvaltoztatni ugysem lehet.
Ebben a pillanatban idejott a fonok es megkerdezte, hogy nem jonnek e be holnap dolgozni. Ez elmebeteg. Jo rovid hataridot hagy az embernek.
De sok embernek annyi esze sincsen, hogy ha már hancúrozik valakivel, abból akár gyerek is lehet a végén.... Ezek az ösztönlények. Nekik sem céljuk az utódnemzés, csak egy mellékhatás. :-S
Sem tonkretenni azt. Sokan ugy hoznak uj eletet a vilagba, hogy nem erettek ra. Az utodnemzes nekem nem eletcel. Valakinek az.
Az írásaid alapján ezt kizártnak tartom. Inkább a hangulatod van olyan mélyen időnként.
:-DDD Ügyes vagy! Milyen ravasz torta vagy te!?! :-)
Jó technikát találtál ki!
Szerintem az en szellemem melyen a to feneke alatt van.
De röviden összefoglalva, szerintem sincs joga egyik embernek a másik élete fölött ítélkezni. Még ha a saját gyereke, akkor sem, különben meg pláne nincs.
Most az a taktikam, hogy reggel 15 perccel elobb bejovok es az iromanyaitokat gyorsan atmasolom wordbe aztan onnan olvasom. Igy nem mondhatjak, hogy hasznalom az internetet. Magyar rokaval (vagyis birkaval) nehez kibabralni. A mi nepunk arra termett, hogy a kiskapukat meglelje....
Én is válaszoltam volna, csak nem érek fel a szellemi magasságotokba. Így inkább nem írtam semmit.
Ah, Rettenetnek ehhez semmi koze. Csak o valaszolt.
Arra nem kell sokat várnod. :-D A többiekkel minden este edzésben tartjuk egymást a maratoni chatelésekkel. :-) De szoktad is látni az eredményét... ;-)
Mar csak 1/2. Viszont keresztbe beszelunk. Jo majd en sem irok addig, amig nem jon valasz.
Nahát, azt meg ki nézte meg? :-D Én eddig abban a hamis tudatban éltem, hogy a keresztmetszete befolyásolja, hogy egyenes, göndör, vagy akármilyen a haj....
Ez már jó hír! :-) De gondolom, nem Rettenet győzött meg... ;-) Pihentesd csak a lelkedet, kell a fórumba egy puncsocska is....
Egyebkent nem azert gondorodik, mert rovid. Akkor is gondorodott mikor hosszu volt. Azert gondorodik, mert kicsi a hajhagymamom a lyuk.
Á, neeeem! :)) Mászkálok egy kicsit a neten, és néha frissítek. Jobb, mint ha negyed óránként egyszer megnézném, írtál-e... ;-) Úgyis csak 1 órád van...