Nem tudsz róla? ;) Te kis huncut... :P
Úgy értettem, hogy lehet, hogy az ő "hatodik érzéke" azt súgja, hogy mégis az vagy. Csak Rátok akartam hagyni a dolgot, végül is Te meg Ő döntitek el, hogy tetszik-e ez a név, vagy illik-e hozzád. :)
Ja, még azt az utolsó mondatodat kicsit kifejthetnéd... ;) Nehogy félreértselek.... :)
Papa? Még nem tudok róla. :) Attól még ideiglenesen papamacinak kereszteltek el... :)
Szerintem is biztos rá illene a legjobban.... :)
:D A félelmetessel egyetértek! :)
Jó nagy az obija, és szemüveges, szakállas, amellett félelmetesen jóképű. :D
:) Igen, erre emlékeztem. Hiába, egy ilyen pasit nehéz elfelejteni... :D
Kíváncsi vagyok, mit súg majd az a belső hang... ;-)
Papa vagy már? :-O
Szerintem Rettenet a Papamaci, legalábbis én úgy képzelem. ;)
De Puncsika nevezett el így, lehet, hogy igaza van. :)
Jó szórakozást! Szia! Jó, hogy egyszer half-real-time is tudtunk szövegelni! :-)
Az biztos. :-( Már egészen kis korunkban....
Ez csak atmeneti nev. Az igazit majd megsugja a belso hang, csak varni kell ra meg egy kicsit. Sziasztok, tovabbi jo dumcsizast.
Mozart? Az a kedvencem. :) Biztos, hogy jól fogod magad érezni. És legalább rózsaszínben tündökölsz, mint ahogy a neved is mutatja? ;)
Jaj, nee! Ne kezdjetek ilyen neveket kitalálni! :D Miből gondolod, hogy nem illik hozzám a papamaci név? 100 kg-t mutatott a mérleg, amikor rajta álltam.... :) És a kutyám a kezemben volt. :D
Ez alatt a kép alatt egyszer jót szövegeltünk... miután nincs alatta, gondolom ebből is kettő van.
Nem opera lesz, hanem hangverseny. 5 vagy 6 kulonfele eloadoterem van az Operahazban. Dvorak meg Mozart. Igazi operat meg nem lattam soha. De majd megyek arra is.
Nekünk női megérzésünk van, az azért nem ugyanaz. ;)
:-DD Nem gondoltam volna, hogy így fognak egyszer nevezni.... ;-)
Majd mielőtt elszaladsz, olvasd el a következő sort! :-)
Jó szórakozást az Operaházhoz! És ápolgasd a lelkedet! :-)