Azt azért nem engedte a főnököm. :S
Ott kellene ülni, hátha szükségük lesz valamire a festőknek... vagy ilyesmi. :(
Papamaci? Az nem illik hozzá annyira. Inkább valami angyal féle, vagy herceg. Kisherceg? ;)
Sajnálom, hogy már mész, de remélem, hogy jó lesz az opera amire mész. :) Mit nézel meg?
Nektek is van, csak elfelejtettetek hogyan kell hasznalni.
Mivel mindig írtad, hogy a gépen dolgozol, ezért nem is tudtam elképzelni, mit tudnál ilyenkor csinálni a malmozáson, és a festőknek való szurkoláson kívül.... :) Gondoltam, hogy ilyenkor legjobb lenne otthon maradni...
Beeeeeszallhatsz kedves. Csak keso van, nekem hamarosan indulnom kell. Remelem papamaci meg marad veled.
Hatodik érzék? :-( Az nem csak nektek, nőknek van?
:) Olvastam, hogy a magyar ember cseles... szóval itthon vagyok. Nem volt kedvem ott ülni és nézni ahogy festik az irodát... :)
Viszont mehetek vissza délután... :(
Szia!! :)
Te bármikor beeeeeeeeeszálhatsz! :) Sikerült egy gépet szerezned? ;) Az iroda romokban...
Hat, igyekezni kell a jo celvonalba befutni. Persze nincs ra recept. Talan csak egy kis gondolkodas, hatodik erzek, meg sziv kell hozza. Forditott sorrendben, de mar nem irom ujra.
Beeeeeeeszállhatok a beszélgetésbe? Itt vagytok még? :)
Az alkotónak talán elege lehetett a télből.... ;-)
.... jó esetben, igen. :-)) De vannak rohadt alma típusúak is.... igaz, nem csak a nők között......
Tudom, de valahogy ragoznom kellett azt az iget.
Puncsika! Az az okoskodó idézete volt... :-PP Még idézőjelbe is tettem, direkt azért, nehogy saját gondolatnak vegyed.... :-)
De aranybol van. Mar ha a ferfi kierdemelte azt.
Okoskodó
"A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy életen át lóg a nyakadon."
Ez is olyan bölcs! :-)
Itt most van 55, kb. 4-5 percet késik...
Okoskodó
"Fehérneműt mindennap tisztát veszek fel - péntekre már hét van rajtam."
:-DDDDD A hétvégére már elég kényelmetlen a viselet... :-D
A kínaiak? :-D Igen.... Ők olyanok. De ha gyártanának is védekező eszközt, az is olyan vacak lenne, hogy azzal is csak tovább nőne a népesség... :-)
Hétvégi munka? :-SS