Aha, valahol feluton vagyok. Mindenesetre mar nem akarom a tenger feneken vegezni. Egyenlore nem. Most pihentetem a lelkemet es taplalom a koncertekkel.
Te is 5 masodpercenkent nyomkodod az F5-ot? Ettol be lehet dilizni.
Ó, hát azt gondoltam, hogy alig pár cm, és azért göndörödik annyira. :)
Hogy vagy? Kifelé tartasz már a bipolar disorderből?
Lemertem. Kiegyenesitve 9cm. De ossze-vissza all, mert gondor es arra gondorodik amerre neki teccik. A kollegak birjak, azt montak pont az benne a jo, hogy olyan bohokas.
Szia!
Én sem vagyok oda a macskákért, de a Vicclapon olyan aranyos kiscicás képek vannak.... Harimata nem csak birka, cica is, kém is, MagicMata is... :) Milyen rövid lett a hajad? Meguntad, hogy hosszú volt?
Psycho, ha tudnam az emilcimedet most valami olyat kuldenek neked aminek tuti orulnel, es amitol megnyugodna a zaklatott lelkivilagod.
A kremes sem egy rossz otlet. Tulajdonkeppen az edessegek kozott nem vagyok valogatos, csak a mentolos dolgokat utalom, meg amiben alkohol van. De a legedesebb megis csak a Dodi volt. Ot nehez lesz kiheverni. :-(((
Ja, mata johet cica nelkul. A macskakat meg a csotanyoknal is jobban gyulolom. Meg az ausztral huvelykujj-nagysagu, repulo csotanyoknal is. Mata kulonben is birka. Azokat meg imadom. Foleg, hogy most mar en is birka vagyok.
:) A Meki is már a bibendumot használja reklámfigurának?
És gondolom mozgássérült is:P :)
Ez is kb akkora, mint egy Hummer:D
A szülők is így néznek ki?
3 év múlva szétmegy a szíve és belőle is burger lesz:P
Felkerült egy Hummer kép a főoldalra :)
H2-es ugyan, de jó kép.
Jobban vagyok, köszi. A hangom már régóta visszatért, már csak köhögés volt, de kezd az is elmúlni. A macskán nem tud segíteni az állatorvos sem, vittük régebben is. Ez majd összeszárad neki és kész. A másik füle is így volt, most úgy néz ki mintha fél fülű lenne, hát innentől fületlennek fog kinézni...
Szia!!!:)
Jó reggelt!
Jobban vagy? A hangod hogy van?:)
Negrot elviszitek állatorvoshoz, vagy ezt maszek módra ism eg lehet oldani? Vakarta este a fülét?
Jó reggelt!
Mást nem tudok most írni hirtelenjében.
Köszi:))
Csak itt nemsok olyan téma van, amibe bele tudnék szólni...lemaradtam már vagy 500 hozzászólással, és az elsütött poénok és témák 70%-át nem értem. :((
Cicamata elkísér, és együtt szövögethetitek terveiteket...egyenlőre. ;))
Lehet, hogy nem is a tortáknál kéne keresgélnek?
Próbálkozz pár krémesnél is;)
Hát, ettől az írótól egy vápír könyvek sorozatot is végigolvastam...És most jön a démonos sorozat:))
Kérlek szépen sátánizmussal ne foglalkozz. Megárthat az ifjú lelkednek.
Na megyek, olvasni, mert amúgy jó könyv:))) Szia Puncstorta!