Az idő csak a várakozással megy lassan. :S Amint ott van, amit vár az ember, már tovább is nyargal...
:D Eléggé "elkámpicsorodott" képet vágna mindenki. :) Olcsó lenne úgy, de már megszokta mindenki, hogy annál több ajándékot kap. :)
Persze, hogy meg. :D De nagyon sajnálnám, ha megfázna. Akkor inkább hanyagoljuk. :)
"4:45-5h :("
Te jó ég! :( Ez borzasztóan hangzik. Átélni még rosszabb. :(
"most pl kifejezetten élvezem, hogy valahol eltűnt a mobilom akkuja:)"
:D Biztos mindenki azt keresi otthon. ;)
spamszűrés: Igazad van. Úgy fogok eljárni pár hónap tesztüzem után, hogy egyből törlődnek is. Most még csak a kukába mennek, és megnézem, jött-e olyan, ami véletlenül került oda. De elég jók a saját szabályaim. :) A TB szűrője is nagyon profi.
igazából rögtön leviszi, csak arra kell vigyázni, hogy vissza ne fagyjon. bár ami visszafagy, az már olyan vékony réteg, hogy arra elég a jégoldó is.
természetesen ahogy törölsz, óhatatlanul visszafagy és akkor az ablaktörlő a jeget csiszatolja, de kit érdekel. kibírok évenként egy 500ft-os gumit rá.
Ügyes praktika. (kényszerből fejleszthetted ki) Nem hallottam még ilyenről. Igaz, nagyon sok mindenről még. :) Ez leviszi pár perc alatt? Egyszer majd kipróbálom óvatosan. :) Az ablaktörlőt gondolom, nem a jégen indítod el. Azt nem bírná nagyon.
az a baj, hogy az előtte lévő pár hét egy kínszenvedés, az a pár nap meg úgy elszalad.
azért kiváncsi lennék, hogy milyen képet vágna a család, ha mindenki csak egy szaloncukrot kapna.
Darwin származott a majmoktól. :)
A karácsony szép ünnep, de tényleg a kereskedők ünnepe leginkább. :S Gusztustalan, hogy mennyire. Az okos ember volt, aki kitalálta, hogy "a szeretet ünnepe". Akit szeretünk, annak jó sok ajándékot veszünk.... Legalábbis ilyesmi elven találhatta ki. A karácsony előtti állandó tömeg és a vásárlási mizéria engem is taszít, de az ünnepnek örülök. Nem várom, mert úgyis eljön. :) Így is eléggé szalad az idő, hogy nem sürgetjük.
nem kell annyira forróval. én kb olyan 30 fokos langyos vízzel szoktam nyakonönteni. aztán bekapcsolom az ablaktörlőt, hogy még azelőtt letörölje, hogy az is ráfagy. érdekes mutatvány szokott lenni:)
ha ilyen várogatós technikát használnék, akkor kb egy órával kellene korábban kelni.
:) A kedvemért sem tennél kivételt? Bár nem venném a lelkemre, ha felfáznál. :D
:D De akkor mi marad a szélvédőből? :o ;) Megrepedne talán. Én csak annyit tudok tenni, hogy beindítom, teljes fűtés az üvegre, aztán majd ha az alja megolvad, akkor le lehet tolni. Akár egy jó ragasztó, olyan jól rajta marad a jég, ha nem olvasztom alulról. :S
Annál van sokkal rosszabb és reménytelenebb is. Az ónos eső után elkeseredetten nézni, hogy nem lehet mit tenni vele....
Jó éjt Neked is! :) Szia! Aloha! :)
ha valaki valami fontosat küld úgy, hogy a szűrő spamnek veszi, akkor úgy kell az illetőnek. megmondom őszintén nem rajongok azért, hogy az új technikáknak köszönhetően akárki akármikor elérhet ha akar. most pl kifejezetten élvezem, hogy valahol eltűnt a mobilom akkuja:)
deret? jeget. ugyanis este mikor leállok vele, akkor meleg, úgyhogy ami ráesik szépen megolvad és úgy fagy rá. tényleg szupi. persze takargatom, de időnként nem sok értelme van.