Jujjj... :S Fagyott földben ásni..... az közel reménytelen.
"a képre nincs szükségem:)"
A nejed biztos kijavítaná azt "nincs"-et "sincs"-re. ;) :D
egyszer éppen fagyott mikor ki kellett ásnom a fenyőfát karácsonyra. eredmény: egy tüdőgyuszi, meg egy halott fa. jó helyen van az a kertben is.
ja, az tényleg nem fontos, azokat magamtól is megtalálom;)
időnként nekem is meg kellene nézni, de otthon valahogy soha nem jutok el odáig.
:) Hát, a képet még biztos odaadná. :) A nőket már biztosan nem. :P :)
Nekünk szerencsére a kertből kerülnek ki a fenyők. Jó hozzáállásod van a témához. A kertben is szép egy fa, de azért mégis más.
Nem írtam. Illetve pár hónapja küldtem firefox kiegészítőkhöz linkeket. De nem volt fontos.
Hmmm... Nem rossz gondolat. :) Én azért egyelőre gyakran nézem a leveleket.
nem lenne rossz ajándék:) de ilyent ugyan kitől kapnék? az asszonytól biztos nem:)
no igen, ezért emlegettem az elvárásokat. ez van.
mi azóta használunk műfenyőt, mióta nincs hely több fenyőfának a kertben. azokat is fel lehet díszíteni az udvaron, elpusztítani meg nem fogok egy fát azért, hogy melengessem a sznob lelkemet.
meg a festéket:)
miért, írtál?
fontos levél nincs. ha valami fontos, megtalálnak más úton is.
Ezt szülőként senki sem szívesen vállalná be azt hiszem. :) Amikor másokkal beszélne a gyerek, biztos szomorú lenne miatta, hogy mások persze kapnak egy rakás ajándékot.
A karácsony miatt sajnálom a sok fát is, amik pár nap után a legtöbb helyen a szemétben végzik. Kár értük. Erről is nehezen mondanánk le.
Az szép lenne, ahogy a malaclángszóróval melengetnéd az üveget. :D
"mondjuk már kb 2 hónapja el sem indítottam a levelezőmet, úgyhogy mind1 is:o"
Így írjon neked az ember! :) Egyszerűbb ide írni akkor, mert ezt látod is.
"nekem nem megfelelő, akkor úgy kell neki:)"
Ez így van. :) Ezért igyekeztem jól beállítani a szűrőket, és az egész fiókra lefuttattam (tesztelni), nehogy egyszer fontos levél legyen az áldozat.
mondjuk már kb 2 hónapja el sem indítottam a levelezőmet, úgyhogy mind1 is:o
erre mondtam azt, hogy ha valaki úgy küldi a levelet, hogy nekem nem megfelelő, akkor úgy kell neki:)
:) Akit szeretnék, hogy írjon, azt beteszem a címek közé, és máris minden működik rendesen. A sok szemét spammer meg bármit kitalálhat, akkor sem fog az inboxba bekerülni a levele. :) (például az egyik szabály olyan, hogy a ".hu" végződésűeket megmenti.) Trükkösnek kellett lenni, mert egy levlistáról is kaptam leveleket. (néha magánban írtak, akkor nem elég a lista címe alapján szűrni)
viszont mire rájövünk, már utáljuk a körülötte lévő hercehurcát. egyszerűbb lenne ha már rá se nevelnénk a gyerekeinket. bár tartok tőle ezt sem én fogom elkezdeni:o
igazából disznópörzsölővel is el lehet távolítani, meg ilyenekkel, de talán még mindig a meleg víz az amivel a legegyszerűbben lehet felolvasztani a jeget.
Ha másért nem, akkor azért lenne rossz érzés, hogy mások milyen sok, szép ajándékot kapnak. Egy kész vagyonba kerül a karácsony. De így van rendjén. (?) Gyerekkorban mindenki csak az ajándékok miatt várja, később meg már rájövünk, nem az a legfontosabb benne.
"miért ne működne?"
Tehát működik. Csak érdeklődtem, mert azt bármilyen más módszerrel képtelenség eltávolítani.
igen, egyetlen hátránya, hogy új levelezőpartnert nem lehet vele szerezni:)
Szegény Cicamata még meg nem is válaszolt, hogy vállalkozna-e ilyesmire. :D Kíváncsian várom. :)
Talán mondtad. Egyik nap épp azt néztem, hogy lehetetlen saját szabályokkal a spamet kiszűrni, ekkor jöttem rá, hogy akkor nem azt kéne..... És most nekem is úgy szűr, hogy "és" kapcsolat van a szabályok között, és azt nézi, benne van-e valamelyik címgyűjteményben, vagy valami olyan helyről jött-e, amit másik szabály lefed. (ha nincs benne és nem "menti meg" egyik szabály sem, akkor kuka) Elég jól működik.
no igen, pedig nem arról kellene, hogy szóljon. de ugye elvárják.
Már rutinod lehet benne... Ez a módszer működik 3-4 mm-es (ónos eső utáni) jégréteg esetén is?
csak nem fázna meg olyan hamar:)
hát igen, a valóságban rosszabb. főleg, hogy én nem viselem túl jól a koránkelést.
az asszony örülne neki, ha meglenne, de nekem nem nagyon hiányzik:)
asszem már említettem, hogy az egyik fiókom úgy van beállítva, hogy ami nem meghatározott címekről jön, az automatice az enyészeté lesz.