Az egész vicclapon nem lehet találni Neked egy jóképű mikulást. :( Pedig kerestem...
És az a reklám, amikor az "örömapa" arról beszél, hogy felvették a kölcsönt, hogy a lányuk férjhez mehessen. Felújították a lakást, kijött belőle a nászút, a lagzi és még egy kocsi is... Azt kifelejtették belőle, hogy a fiatal pár már nagyszülők lesznek amire mind visszafizetik a pénzt a banknak, mert egy életre eladósodtak... :S
Kerestem Neked is képet, de csak ilyenek voltak. ;) :P De Te akartál pasis mikulásos képeket... :)
Azért volt egy aranyos is:
"Bár ahogy én Titeket ismerlek, ezek után kapok majd egy kövérkés, ősz szakállú fickót... :D"
Ja, szemetek vagyunk. Illetve én az vagyok. :) De mégis milyen képet vártál?? :o Csak a mikulás lányok lehetnek szépek. A mikulás egy öreg fickó...
"Ez hol van? :("
Talán a gyűrűk urás képnél kell keresni. ;)
Szép napot Neked is! :) Nem is értél a végére, csak azt hitted. ;) :P
Szomorú lettem. :(( Más persze, Neked sokkal érdekesebb lenne...
"Ennyire azért talán nem hülyék az emberek nem?"
Igen, ennyire hülyék. Különben nem érné meg az ilyen reklám. Azért az se gyenge, amikor plazma tévét lehet venni hitelre... Nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér, akkor jó lesz a bankoknak és egy életre eladósodhatsz.
Na a végére értem. :)
Szép napot mindenkinek! :)
Ja... olvasgat is szegény. :D Igen, jó ha pörög a fórum. :)
Persze... gondolom a festék tetszett meg, azt szeretnéd ugye? :P :DD
Ez negatív diszkrimináció! Pasis mikulásos képet is illett volna mellérakni! :)
Bár ahogy én Titeket ismerlek, ezek után kapok majd egy kövérkés, ősz szakállú fickót... :D
Az első (bal szélső) csajra ki rajzolt? Ezt elrontották... :P :D
Nálunk is műfenyő van. Nem potyog a levele, egyszerű összerakni és elrakni, nem kell a talpba faragni...stb.
Persze nincs olyan illata, meg hangulata, de azért arra a pár napra tökéletesen megteszi és én nem szeretnék egy feldíszített ravatalt nézegetni (halott fát) egy ünnepen.
Én írtam... :( Lehet, hogy én is a spam-ek között végeztem? :(
Engem a karácsonyi reklámok és azokon belül is leginkább az azoknak szóló reklám zavar, ami a nem-vásárlóképes rétegnek (gyereknek) szól. :S Főleg amikor elkezdik, hogy az igazi...-tól, stb. Nehogy már olcsóbban vegyél egy hasonló szemetet a gyerkőcnek, amit ugyanúgy fél nap alatt tönkrevág, mint a drágábbat... :S
Ami mostanában leveri a lécet nálam az az, amikor fotelt vesznek egymásnak a tv-ben... vegyen fel kölcsönt és vegyen egy fotelt, amire igazán nincs is szüksége... ja és a párjától is ezt fog kapni, csak még nem tudja... Nem baj, vegyen csak fel kölcsönt rá... Ennyire azért talán nem hülyék az emberek nem?
Nem. :P :D Disznófülű banda!
Azért Nektek más megoldani egy ilyet... :P
gúdnájt.
lassan tényleg megyek haza. lassan.
pedig csak pár szót írtam át, mégis aktuális:)
Lesz mit visszaolvasni reggel Cicamatának. :) Volt egy kis élet a fórumban. ;)
Már lassan szabadulsz estére. Jó éjt! Szia!