megmondom őszintén, hogy azóta van bennem ez az ellenérzés a témával kapcsolatban, mióta ez is ennyire elanyagiasodott. az szép dolog, hogy összejön a család, de sajnos az odáig vezető út elég gusztustalan mostanság.
érdekes, hozzám valamiért nem jönnek ilyen népek. legalábbis egy társaságtól maximux csak 1x:)
egyébként nekem sincs bajom velük. nem irigylem a boldogságukat. engem az a fajta boldogság nem vonz
Na itthagylak Titeket kedveskéim... holnap újra kezdődik a dolgos munkahét... :S
Jó éjt, gúdnájt, aloha, stb. :)
És enélkül is elég korán szoktál kelni. :S Akkor essen délután! :)
Én?! Én aztán semmire... ;DDD Ahogy szoktam. :D
Léhűtők mindenhol eddig is voltak, ezután is lesznek... ezután is a mi pénzünkből esznek... Ez van. :S
Nemrég olvastam egy jó kis elferdített idézetet:
"Mint mondottam ember: küzdj, és bízva bízzál, futkossál, hogy el ne hízzál..." :)
Lejöttem a fáról, hogy ezt el tudjam olvasni...... ;)
Azt a beállítást azért nem mertem bekapcsolni, mert lehet, hogy nem 100%-kal szűr. Bár közel lehet hozzá. :) Akkor meg ne dumáljak, ha nem kapcsolom be a törlést! :)
Hú az szupi lehet... :S Vakargathatod a deret az ablakról... na meg gondolom addigra melegszik át, mire elérsz a munkahelyedig... :S
Ne mondj már ilyet! Tudom, hogy a pasik utálnak vásárolgatni... de azért olyankor együtt a család, lehet jókat enni, jókat beszélgetni. Ez azért nagyon fontos. :)
Nekem hiányozna a karácsony, ha nem lenne. :(
A Jehova Tanúival nem lenne semmi bajom, ha nem jönnének folyton megtéríteni. Altalában a legalkalmatlanabb időben és persze lerázhatatlanok... :S Én legalábbis nem tudom őket lerázni... mindig kapok szép kiadványokat és egy ígéretet, hogy még visszajönnek... :S
Nekem? Senki. Te tudsz rajzolni? ;)
Igen, nagyon szép, amikor frissen belep mindent. :) Hmmm. :) De vidéken jobban lehet gyönyörködni benne, mint Pesten.... Itt meg is marad egy ideig, nem lesz egyből lucsok.
valamiből a reptéri léhűtőknek is meg kell élnie.
azért nem lesz olyan jó, mivel az autóm még csillaggarázsban áll így fél órával korábban kelhetek.
fehér karácsonyról ne is ábrándozz, úgy néz ki, hogy néhány évtizeden belül nem lesz. legalább ezzel nem lesznek egyedül az ausztrálok;)
szerintem a jehova tanuinak az egész élete egy nagy boldogság, úgyhogy biztos nem hiányzik nekik a karácsony(mondjuk nekem sem hiányozna).
Ez jó! :DDD A végén lehet, hogy visszatérünk tényleg a makmak-hoz... (nem félreérteni!!!) :D
úgy kell beállítani, hogy rögtön törölje. akkor a helyet sem foglalja. persze úgyis letöltődik, de azt majd valahogy kibirom. mióta nem modemezgetek, azóta nem nagyon izgat, ha egy kis szemét is lejön.
Nem bizony. A törvényekkel együtt sem... :S
mint érdemes barátom Rozsdás tanár úr mondotta volt, az evolúció nem visszafordíthatatlan
Miért Neked is rajzol valaki?! :P :D
Jó tudom, hogy a legtöbb ember várja, én is. Olyan szép fehér olyankor minden, eltakarja a sok mocskot... :)