Föladta? :-) Nekem úgy tűnt, hogy egész jól elbeszéltek..... egymás mellett. :-))
Az is volt. De ennek így kellett lenni. Ezt máshogy nem lehet csinálni. Én nagyon élveztem. Ritka pillanat volt, csak rövid. Tudtam, hogy föladja. :-)
Pasikkal sosem beszélek időjárásról. Az olyan.....nem is tudom, milyen...
Okoskodó
Minden embernek három lába van. Kettő kicsi, amelyiken jár és egy nagy, amin élni szeretne.
Bírom ezeket a mondásokat! :-D
Egy hülye szójáték....
Túlórázgatni. :-)
A múltkor is megemlítetted őket. Ezek szerint nem vagy oda értük. Felétek is vannak?
Húzzak bele? Írok én, mint a gép.... ;-)
Olvastam a találkahely témában, hogy szoktál túrázgatni. Hegymászásra is vállalkozol?
Én mindkettőtök írásait egy kicsit magasröptűnek éreztem....
Igazad van. Su mondta, hogy ha egy férfi elkezd egy nővel az időjárásról beszélni, akkor ott mindennek vége. :-) Persze neked gondolom inkább kollegináid vannak. Rossz érzés lehet, hogy ekkora értelmi szakadék van köztetek...
Húzzál bele. Tíz perc múlva mennem kell.
Nem rossz. A kínaiak ellen is kéne valami rovarírtó.
Eláruljak egy titkot? Néha nekem is el kellett olvasnom kétszer, hogy mit is akar.
Ez igaz, csak így az ember megreked félúton. Egyrészt nem használja ki a képességeit, másrészt olyan szellemi környezetbe kényszerül, amiből állandóan kilóg. Értsd: a főnökömnél több eszem van, mégis ő dirigál nekem, a kollegáimmal meg nem lehet beszélgetni csak az időjárásról.
Egyik volt osztálytársam kb. 4x próbálkozott bekerülni, és végül sikerrel járt. Nem értettem a nagy kitartását....
:-DD Nem tudok beszélni a komolyságról, ahhoz komolytalan vagyok.
Én komoly? :-)) Itt a Vicclapon nem szoktam túlzásba vinni. ;-))
Az értelmi szint nem feltétlenül végzettség kérdése.... Sok több diplomást látni, akik olyan sötétek, mint az éjszaka. :-S
Szellemi párbajra nem állnék ki veled, a múltkor ahogy vitatkoztatok Rettenettel (azóta Su), még meg sem értettem néha, hogy miről írtok. :-)
A kézügyességed biztos megvan hozzá. Ha jól érzem, akkor már próbálkoztál itt is ilyen sulival. Hallottam én is, hogy oda csak protekcióval lehet bekerülni.
Mondom, hogy túl komoly vagy.
Akarsz beszélni róla?
Nem lepődtem meg. Nem vagy csipkelődős hangulatban.
:-) Nem hiányzik, inkább a hangulatod nincs mindig a fellegekben.
Én csak egy kis buta varrónőcske vagyok.
Képző- és Iparművészet. Itt nem számít, hogy a tanszékvezető-e a nagybátyád vagy, hogy festő-e apuci. Csak beiratkozok.