Biztos meglepődtél, hogy nem azt írtam, hogy "felnőtt leszek".... Kicsit én is. :-)
Ha lesz kocsim igen, ha nem, nem. Zsebben hordani? Két kerekem már van. Ha veszek egy görkorit, akkor lesz még vagy 8 extra. Még akkor is ha néha hiányzik egy-kettő...
:-DDDDD Öööö.... azt inkább meghagynám a többieknek.... ;-D
És te mit végeztél? Biztos nem puncstorta-képzőt.... ;-)
Milyen egyetemre szeretnél menni?
Ja, akkor már értem miért vágsz úgy mindent.:-)
Akarsz művészettöriről beszélgetni? :-)))
Néha vannak kellemetlen élmények, de azért összességében nagyon szeretek vezetni. Megnyugtat.... amíg fel nem húznak... :-)))
Nem is akarsz jogsit majd?
Nem esti, ez nappali suli, csak már alig van tárgyam, konkrétan 1 maradt. :-) Villamosmérnök.
Okoskodó
A duda nem működik, figyeld a középső ujjamat!
Horn not working, watch for my finger! :) Valami ilyesmi volt az eredeti, talán itt, a Vicclapon is van egy ilyen kép.
:))) Éljen a közlekedési kultúra!
Te mi leszel, ha nagy leszel? Mármint az esti suli után.
Elvileg benne van a tervben. Már becserkésztem egy hangszerboltot is. Egyetem is benne van. Tudod, minden ami odaát nem működött...
Már nincs kedved, vagy időd se lenne újra zenélgetni? Ha régen szeretted, biztos most is jót tenne.
Nem olyan goni az, csak egy kicsit hunyorít.
Nem játszom. Általános iskolában furulyát tanultunk, valamennyire ment is. Van egy kis szintetizátorunk, azon is megtanultam pár egyszerűbb dolgot, de az már régen volt. Két kézzel soha nem tudnék játszani rajta, pedig itt a PC előtt egész jól megy már. ;-)) Nincs sok közöm a zenéhez. Inkább csak hallgatom.
A madár aranyos, de a macseknak gonosz szemei vannak.
Hát, tudod az élet elsodorja az embert....
Te játszol valamilyen hangszeren?
Okoskodó
Tudjátok, mit utálok a legjobban? A költői kérdéseket!
:DDDD
CicaMata meg dolgozik..... Illetve mégsem? ;-)
Nem baj az, ha csak 5-ig megy. :-) Akkor többször kell megismételni....