Ezt ne hangoztasd mert az én szövegem az hogy engem itt senki sem szeret :)
:DDDDDD
Ez nagyon állat:DDDD
Küldd be!:) (vagy már megtörtént?) :)
Az elején rasszistának tűnt, de a vége nagyon jó:DD
(Mi a ***-é jön már megint ez ide)
Ez az én formám, amikor végre kicsit ráérek, senki sincs itt... :(
Küldök Nektek egy kis humort... :)
--------------------------------------------
A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja:
- Jó, most álljon négykézláb!
A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, mi a dolga, hát lemegy négykézlábba.
- Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki.
A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd mondja:
- Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb!
A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd mondja:
- Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet!
- Doktorúr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha és nagyon aggódok!
- Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt és nem tudtam, hogy hova rakjam...
Szia Puncsika!
Sajnos ez a mai beszélgetés sem jött össze, mire Te voltál, engem már behalmoztak sürgős munkával. :(
Talán a legközelebbi "musicday"-re már össze fogunk tudni hozni egy kis beszélgetést. :) Majd írd meg, hogy mikor lesz.
Az elmulasztott beszélgetés szomorúságát enyhítendő legalább írhatnál egy kis élménybeszámolót, hogy a mostani milyen volt. Milyen zenéket hallgattál?
,,Szellemi párbajra nem állnék ki veled, a múltkor ahogy vitatkoztatok Rettenettel (azóta Su), még meg sem értettem néha, hogy miről írtok. :-)"
Nem vagy egyedül:D
Gondolom a tenegrentúlon akármi vagy, a fizetésed akkor is duplája az itteninek.
Az nem ugyanaz, mint a villanyszerelő. :)
Vagy Te is félig lehúzott gatyóval, izzadva fogod babrálni a kapcsolókat? :))
Persze, mivel az a madárka a vacsorája:)
Azért nem így értette, azt te is tudod. Hogy pontosan hogy, azt csak ő tudja....
OK.
Muszáj mennem. Már késésben vagyok. Rohanhatok. Pá.....
Még leszek :-))))
Hát mikor ledegradált, hogy egy kis hülye picsa vagyok, aki Istennek képzeli magát.
Egyszer le kéne írnom Neked, hogy mi volt a sorok között.
:-)
Nem is gondoltam annyira hardcore terepre... Nem csak az hegymászás, amikor lehetetlen terepeken haladnak.
Hegymászás csak addig, amíg nem függőleges a fal. Vagy esetleg lefelé. De úgy hiszem azt már műrepülésnek hívják.