Marci szövetkezel velem? Van egy ötletem.
Azt írta, hogy édi. Akkor meg mégis csak cuppognia kéne egyet az ajakára, nem?
...meg a szeretője." Lemaradt. Régen volt. Bocsi.
tom, csak sztem annyira nem édi, hogy megcsókolná;)
Nem neked kell megcsókolni te, hanem psychonak!
??? Kevesled a hszedet, hogy ilyenekt írsz ide???
Láttad az "A szakács, a tolvaj és a felesége" c. filmet?
szerintem azért annyira nem édi...:D
Na, itt vagyok csak a válaszaimat szét kellett szórnom. Kösz, épp almát rágcsálok. Jó, hogy jössz különben. Lesz mit megtűzdelni az almával...
Így értette, de egyáltalán nem bántott meg vele. Udvariaskodva nem működik egy desputa. Én is ledemagógoztam őt. :-) Szeretem, ha valaki karakteres. Nyápicokból itt is van épp elég.
Ami késik, nem múlik. Egyszer majd csak összejön a mi kis tere-ferénk. Ezt most suttogva írom: GradU állandóan hiányol Téged. :-)
Érdekes volt ez a hét zenei vonalon. Hétfőn mentem egy koncertre a Zeneakadémiára, ami ingyenes volt, de kiderült róla, hogy nem is igazi koncert, hanem zenei műhely. Hegedű-zongora szonátákat játszottak a lányok, de volt ott egy hegedű-művész, aki mindig leállította őket és magyarázott. Először meglepődtem, mert nem számítottam ilyesmire, de aztán a végén érdekesnek találtam. És most szerdán ugyanezeket a darabokat adta elő maga a hegedű-művész. Hát, tudja a vonót húzni...
Hétfőn este megint megyek az Operaházba, de most nem tudok bent maradni, mert 6:30-kor kezdődik. Balett lesz. Alig várom. Kb. 8-9 éves koromban láttam először (és utoljára) balettot. Azóta is éhezek rá. Sajna a következő két hétben a többi előadás is túl korán kezdődik ahhoz, hogy érdemes lenne elkezdeni dumcsizni. Jövő héten pénteken (június 2.) viszont csak 8-ra megyek, ugyhogy lesz két szabad órám magyar idő szerint reggel 9-től. Mindenkit szeretettel várok.
ilyen volt tegnap este...(na jó, egy kicst lejjebb vittem a fényerőt)
:D

én megértettem 3-4. olvasásra... d ehogy lehet a kinyilatkozásról ennyir beszélni...:D
erről eszembe jut, hogy egyszer egy kisboltban vki az iskolámból gyöknégy kiflit kért:-)
BL döntő!
Mindenki nézze!:)
20:30-kor!