nem, igazából minden órán szoktunk kártyázni, kivéve törin...:D
ugye-ugye?;) Mi tudunk egy kicsit;)
Hú ma mi történt velem...:D
Földrajzóra, felelés... Ebéd után, 12:15. Jólvan, egyik osztálytársam jelentkezik felelni. Na hát akkor lazán elkezdünk kártyázni haverommal... Az oszás meg olyan volt, hogy 5 kártyából 3 darab felső lett... Én okos meg nem bírtam ki hogy meg ne mutassam a mögöttem ülő haveromnak, ésa kkor vette észre a tanár a kártyát a kezemben...:D Na, mondta: Péter(ő felelt), Máron piros lapot adott neked, és ezért kiállított a felelésből, és ő veszi át a helyed:D Oké, felállok, még kérdez párat Alekszievtől és tőlem párhuzamosan(az én szerencsém olyan hogy pont rágóztam is, de mikor Petire figyelt, akkor bevágtam a padba a rágót:D). Na és még kérdez csak tőle néhányat az nötösért... Eközben elkezdek beszélgetni:D. Na és erre mondja a másiknak hogy Na még ezt is megkézdezem tőled míg Máron rendezgeti a lapjait:D... Na ezen elkezdett az egész osztály röhögni:) Így telt a föcióra... kb. fél egykor szólíthatott fel, és egyig feleltetett:D De 5ös lett... Csak azt mondta, hogy "jó volt a jelentkezési módod, mert halk volt, de máskor azért ne így jelentkezzél...:P Ez volt a mai nap csúcspontja:D
ez tudatalatti megszólalás volt ez a nincs kedvem gépezni:-)
Az oszt.társaimnak ezért lett 500 pézből 8000;)
Nem is jövök ide többet, mert nem szeret itt engem senki sem... :(
;)
Zöld Baby! Legyél már egy kicsit optimistább! :)
Marci rájöttem a megoldásra. Utánozni kell őket!
Dehogy akarom, ez az ő fejében van csak!
???
Ezt nem értem. El akarod üldözni? :O Az előző mondataidból nem ezt vettem le...