Ilyen fürdőszoba tényleg létezik. Én egy ideig éltem Görögországban, a miénk sem volt sokkal nagyobb... Ott ez az átlag... A görögök nem túl igényesek ilyen téren.
Hát gyerekek az is durva volt. centi vastagon állt a poshadt víz a zuhanytálcában, úszkáltak a tetején a döglött csótányok:( cipőben zuhanyoztunk,mert nem mertük megkockáztatni a papucsos zuhanyzást sem. A lábunkat meg a csapban mostuk:D patkány hely volt. A szemben lévő panelház falai kormosak voltak. azt hitük tűz volt régebben de kiderült,hogy elzárták a gázt 3 hétre és pár család felszedte a parkettát és eltüzelte kiskáhyhában:) megoldották a padlófűtést frankón:)
Románia 1999. Wc= 1 lyuk elötte két talpnyom amibe guggolhatsz és egy krómozott( feláras) cső amibe kapaszkodhatsz. Ja és a krómozott csövön volt egy horganyzott wc papírtartó. a PALFONON, AMI KB 3,50 MAGASAN VOLT. Volt pár lyuk, amit mi a plafon hibájának tulajdonítottunk, de állítólag az volt a zuhany. Ez egy koleszban volt. Ezek után nem volt tré lenyulni a tanári " európaibb" zuhanyzó kulcsait.
SZ.A.Rás közben gusztusossan tud fogat is mosni:D
Bru: :DD Az lenne ám a Balkán-fíling. :)
Áhhh... ez már túl van cifrázva!! Elég lett volna egy gödör és egy slag.
stíl nekuk is kicsi ez a hejség de nem ennyire
Hát gyerekek ez tipikusan az az eset amikor valaki elmegy pisilni, de sz.rik visszajönni!
Sorrend? ööö ha előbb s*arnak egyet aztán ki fog zuhanyozni menni? Ablak van egyáltalán?!
Gege1984: Ilyen kis helyen fegyelem van. Megvan a dolgok praktikus sorrendje. :) Nekem az furcsa, hogy - ha jól látom - a mosdó alatt lehet zuhanyozni....
És ha valaki zuhanyozni megy és a következőnek meg WC-re kell mennie?! Csurom víz minden.
Görögországban, ahol júliusba voltam, az emeleten ilyesmi volt, csak még szűkebben és küszöb sem volt, szóval folyt volna ki a víz...
Ha valaki a kép láttán össze$z@rná magát a röhögéstől, itt egy helyen lerendezheti az egész műveletet.
Egy zuhannyal a takarítás is letudva
bazz :) sporolni kell a hellyel... jobb mint a semmi :P
Szerintem még egy kihúzható kanapé befért volna! :))