shelbycobra....: Jaj, ne! Ilyet már azért ne mesélj! :S :) Vomzo: Az a csaj nyerte a "none of my business" versenyt abban az évben. ;)
látom megbotránkoztat titeket a női szörzet. na most szerintem a bajuszos nők sem semmik...az a leggázabb, mert az a legszembeötlőbb...sztem,...
Kedves lehetett:D Láttam én is amikor a német bálnatestű nőből kilógott a "madzag" a szőr mellett..
Shelby: Erről rég megboldogult punk korszakom jut eszembe. Na nem én voltam punk, csak a cimbijeim. Sziget 2-3nap 97-ben: Kiscsaj ül a földön széttett lábakkal és épp arról beszél hogy az anyja megkora multimiliomos és jó fej (PUNK csaj - sic), egyszer csak azt veszem észre hogy a haverom szól a csajnak, hogy "Te szerintem megjött neked!" (Erősen terjengő vörös tócsa a nadrágja.) Csaj lenéz, megvonja a vállát, közli hogy, "Jé, tényleg!" és mesél tovább! :D Asszem ez se gyenge...
Szegény kiscsajnak szerintem nehéz lett volna elmagyarázni a gyanta szót angolul. Annyira azért nem kente vágta a dolgokat... GradU: Én is azért gondolom, hogy kurd lehetett, meg azért mert mondta, hogy nem csak törökül tud hanem még valami helyi nyelvet is, ami így utólag nyílván kurd volt. (Rég voltam.)
már megint jobbak a hozzászólások mint a kép, de ez nem baj :D "nem bírta a borotva" nagyon durva:D Ui: Csináljatok egy oldalt srácok ezeket a történeteket mindenki szívesen olvassa.
Apokriph: A gyantázásra gondolsz? ;)
Mi is néztünk nagyot elhiheted. De nem is egy hanem majd mindegyik igénytewlen volt. Egyik osztálytársaméknál lakott egy srác aki a Magyarországon eltöltött 5 nap alatt 1 alkalommal zuhanyzott, hajat akkor sem mosott. És a legdurvább: Haverom kikészítette neki a bontatlan WC papírt A gyerek egy szál boxerben elment sza.rni és nem használta a papírt. Bontatlan volt. És nem is vihetett magával hiszen boxer volt rajta. Magyarul nem törölte ki a se.ggét. Ez a nem gyenge...
nemcsak borotva létezik a világon...mellesleg:P
Vomzo: *sírva röhögés* :DD De durva... Ha nem tudod borotválni, akkor kurd. :) (ez a nemzetiségére vonatkozik persze)
a válasz: "Próbáltam, de nem bírta a borotva!" :)
Shelby, a padlófűtés ott volt nagyon! :D A szőrös franciák csak azért lepnek meg, mert nem épp az igénytelenségükről híresek. Kint voltam egy évig az USAban és ott volt egy török-német csaj is. Mármint nemzetisége valami kurd-török volt a javából, az állampolgársága meg német. Az is szőrösebb volt nálam derék fölött pedig hímegyed vagyok elég egyértelműen. Na már most az amcsik viszont nálunk is rigojásabbak az ilyesmire, kérdezték a kiscsajt hogy miért nem írtja a bozótot? Erre állítólag a vál
Ja de most gondoljátok el... Romániában meg Görögben a mi fürdőszobáinkat mutogatják ehez hasonló oldalon és röhögnek vagydöbbenek meg rajta... Zézmá' ez akkora mint ami szántónk:P:D Szal nem laknék ilyen helyen ahol ekkora szr a komfort...
Csokitücsök: A helyedben azért a wc pumpára vigyáznék... Nagyon jó kis hely lehet... :D
wá, ha leeejtem a szappant, még csak nem is tudnak hátulról nekem esni ?:D
shelbycobra: ott biztos a szőrős lányok a szépek:D:D::D
ÓÓÓÓÓ ha már az igényességnél tartunk. Jöttek francia cserediákok. Szép csajok is voltak közöttük. Hideg volt odakinn így mindegyikük pulcsiban volt. Este valami pub-ba mentünk ahova jönni akartak páran. Lültünk az asztalokhoz, ledobták a csajok a pulcsit. Hát bazz: olyan hónaljkutyája volt mindegyiknek,meg ocsmány fekete szőr a kezükön,meg a melleiknél is. Azt se tudtam köpjek vagy hányjak. Durván undorító volt...
Hja, és az egyik ismerősömnél (szintén Görögország) még ennél is kisebb volt a hely... csak a WC, előtte egy mosdó, meg egy zuhanyrózsa. Úszott az egész zuhanyozás után, a WC papírt előbb ki kellett vinni, nehogy vizes legyen...