Ez azért szép tőle. :) Másik poén, mondja bnőm hogy múltkor meglátogatta őt meg a nővérét egy gyerekkori ismerősük a lányával. Több éve nem látták egymást, de most Pesten járt a csaj és beugrott. Meséli a bnőm, hogy tök jót beszélgettek, meg nagyon édesek voltak a gyerekkel, csak az volt fura, hogy a barátnő az egy éves lányát állandó jellegel Punc i-nak hívta! Lehet nem véletlen? ;)
Hát elég vadállat a gyerek de 15 alá nem megy (évben)
Hát az 1hetes lány elfér a mosdókagylóban, shelby haverja meg a vécékagylóra áll, osztán...
Na nem azért, de hogy jutottatok el az egyhetes lányok szexuális életéig a kicsi fürdőszobától?! :D
Ja, ezek a mai lányok már 1 hetesen fűvel-fával, nem igaz? :)
Enkeli. Egyszer meséltem ezt a sztorit egy lánynak és véletlen így mondtam el.Észre se vettem, mire beszól,hogy: micsoda????????????? Milyen barátaid vannak. De szerencsére okos lány volt és értette a poént. Nem kell ehhez okosnak lenni dehát a mostani lányok:)
Még mindig jobb, mintha az 1hetes lányt dugta volna a 17 éves kocsiban...
Uhh:) Hát legalább ő nem szállt be:)
Exem barátnője is 17 volt, szolid kispolgári család és végülis ők a lány szobájában csinálták a pasijával. Nyomták az ipart egy jó fél órája amikor a csaj a hátán fekve, hátraszegett fejjel pont rápillantott az ajtóra. Az anyja épp egy csésze forró teával csoszogott az ebédlőbe, benézett, integetett és ment tovább!! :D
Ugyan. Ő nagy arc bár párszor megverték.:) Egyszer elég csúnyán megruházták,mert az épp aktuális barátnőjénél voltak a családi házukban. Meséli a csaj neki,hogy az apja vett egy új kocsit lenn van a garázsban ha akarja megnézheti. Feltűnt a szülőknek,hogy sokáig lenn vannak,lement a lány apja,hogy mi van és meglepődött. Én se örülnék ha a 17 éves lányomat dugnák a az 1 hetes kocsimban:)
Te shelby... Él még ez a haverod? Nem törölte még fel valaki a Lehel körutat?
shelby:DDD Elég laza haverjaid vannak:D
Fújj milyen sztorik:DDDDD Nagyon állat:DD
gyerek de frankón csinálta:) Másik story: Tesióra vége,mindenki vonul átöltözni. Mi pillanatok alatt átöltöztünk, a lányok meg sehol. Ott állunk a haverral aki beszól a lány öltözőbe: Siess már Kata! Csaj: Jól van igyekszem. Erre ez a hülye barom beordít. Akkor jobban siettél az öltözködéssel mikor apád majdnem ránknyitott ba..ás közben. A vicc az ,hogy a csaj anyja volt a tesitanár és mindent hallott:)
Márc 15. i ünnepséget próbáltunk, mikrofonnal a tornateremben, ki volt hangosítva mikrofon az egész tornateremben. Közben egy másik osztálynak tesiórája volt a csarnok másik részében. Haverom beleordít a mikrofonba: Hé te piros pólós lány! Gyorsabban fuss mert nagy a se.gged! A csaj körülnézett kin van még rajta kívül piros póló. Erre a barom megint a mikrofonba: Rülad van szó baz.dmeg és beleordította nevét is. Kb 70 ember volt a csarnokban mind röhögött, a csaj meg bőgött egyet. Bunkó volt a g
Ez lemaradt : Ilyenkor mien jó, hogy az igazi nevemet írom be, és a suliba csak egy Mira volt.., Csók tanárnő!! Jövőre ugyanott, ugyanaakor, a meggyfái alatt!!! ( ez egy másik eset(ek) nem részletezném..)