Oké szőrös tanárok, az még elmegy. Na de ki akar minden órán zuhanyozni?? Az egyik tanárunk szegény , állandóan köpködött. A napló , tiszta pettyes a füzetem , a hajam, ha csak elment mellettem. Egy szemüveges fiú mellettem aazzal idegesítette halálra, hogy amikor elment mellette utána mnidig megtörölte a szemüvegét, de olyan pofával . Aztán egyszer ( ezt csak hallotam) az egyik diák miután őt is megfürdette, aszongya eki: Tanárnő, esernyőt nem köpne??? Má nem tom mi volt utána. Ilíenkor m
Meséljetek tovább!!!!!!!!!!!!!!! Az utolsón halálra röhögtem magam!!!! Méééééééééééég!
Álllítólag nálam is volt olyan: hogy haza akartam kísérni a villanyoszlopot:) A baráti kör 90% a határozottan állítja ezt, én nem emlékszem rá... Haveréknál iszogattunk.A srác barátnőjének van egy aranyos kis fehér zsebkutyája, a srácnak meg egy dobermanja. Annyit láttunk,hogy a dobi valami kis fehér szőrcsomóval a szájában jön. Ezerrel rángattuk a szájából,hogy engedje el,mert azt hittük a zsebkutya az. Kiderült,hogy egy házinyúl volt ami előző nap pusztult el a szomszédban:)
:DDDD a sztorik nagyon ott vannak.. én az osztálykiránulásn látt a egy embert.. a fülcimpájából hosszú döndör szőtszálak álltak ki...:D meg az ujján lévő szőt tálógott a körmére..XD
Ha már pia... egyik haverom mesélte, hogy egyszer legurítottak egy üveg vodkát ketten, barátjával (oszt.kirándulás). Mentek, mendegéltek, aztán a barát egy "Hopp, most lecsüccsenünk!" felkiáltással beledőlt az árokba. Haver még tartotta magát, senki nem is vett észre rajta semmit, csak amikor megszólalt bent a házban "Szia fal! Nem baj, ha neked támaszkodom?" Azzal durr, ki a csukott ajtón...
praktikus fürdöszoba liliputi emberkéknek
Tisztára, mint egy jobb Fábry-showder. :)
Vomzo, shelbycobra.... : még ne hagyátok abba!!! jók a sztorik :D
shelbycobra.... Wazze, ezt hogy csinálod??? Mindegy mostmár csak azért is abbahagytam.
nem meglepő, hogy a tanárokra nem vonatkoznak az általuk hozott szabályok...
nálunk olyan volt asszem talá n 10. ben,hogy a matektanár lányát huztuk ki egy árokból, a csaj 15 volt soha nem ivott egy kortyot se de akkor legurított egy üveg becherovkát viccből:) A csajnál beállt a merevkóma. Levetkőztették a lányok ( bugyi -melltartó maradt ami nem is baj mert ronda volt) és beállítottuk haverral a jéghideg zuhany alá. Akkor huztuk ki amikor már libabőrös votl a kezünk a hideg víztől.Másnap reggel tért magáhozé.,az anyja olyan balhét rendezett mint állat:)
cibálta ki az osztálya és egy üveg vodkát szorongatott! :D
Shelby: Eskü nem versenyezni akarok veled (úgy érzem nem is tudnék), de mindig előhozol belőlem egy sztorit! ;) Első gimimben volt egy alkesz OF-m. (Utálta mindenki mint a sz art) Azért egyszer nagyon keményen beszólt, leginkább saját magának. 2 napos osztálykirándulás előtt közölte, hogy senki nem fogyasztahat alkoholt és papolt vagy fél órát. Utána halkan hozzáteszi (de azért mindenki hallotta): "És én is ehhez tartom magam." :D Igaz állítólag az előző osztálykirándulásán a bokorból cibálta
shelbycobra....: :SS :D Mennyi férfihormon lehet egy ilyen nőben? Kicsit sok... Apokriph: Attól kell megszabadulni. :) Vomzo: Áááááááááá, ez már kész! :D
elsörözöm azt a pénzt... :) Kicsit ilyen South Park fíling volt, mint amikor a kiscsóka állára herezacskót ragasztanak... :D
Amúgy a leggusztustalanabb szőrzetet férfin láttam. Aquicumi HÉV megállóban van egy nagybót, oda mentem be sörért valamelyik nap buli előtt. Bár ne tettem volna. Szerencsétlen pénztárossrác -volt kb 16-18 éves- valami olyan szörzetet növesztett, hogy az arca minden négyzetcentiméreről nőtt ki 1-2 szőrszál, egyenként olyan 5-15 centi hosszal. Gyilkos volt. Erősen elgondolkoztam, hogy akkor most veszek neki egy borotvát, csak használja. Aztán úgy döntöttem, hogy úgy se járok oda sokat, inkább elsö
gradU: vmit nem lehet elrejteni.....sajnos...
Apokriph: Igen, a sötét szőrzet átok egy nőnek. Ha hagyja megnőni, az meg a férfiaknak átok. Amennyiben nem rejti el. :)
na azért ez durva:):):):):):) de legalább jófej, és tudta magáról, hogy nem árt a megjelenés egy érettségin:P...:):):)
Hát igen. Nekem volt egy iromdalomtanárnőm akinek komplett szakálla volt. Érettségi napján ( szakállas voltam) frissen borotválva jelentem meg. Erre megkérdezi,hogy: megborotválkoztál? Mondom: Persze. Beszól: Én is:)