Sok sikert hozzá! Nem ígérkezik egyszerű feladatnak. ;)
Találékony az ember, és ezt is képes megoldani. :-) Az 500 és 1000 mg-os tablettákkal ez is lehetséges, ha kellően ész nélkül, és hosszan szedi az ember. A napi 1 g feletti adag tartósan szedve vesekő képződéshez vezet, ha jól tudom. De nem kell annyit beszedni. :-) De természetes forrásokból valószínűleg tényleg nem lehet túladagolni magát az embernek.
Mivel hidegben és betegen nagyobb mennyiséget igényel a szervezet belőle, gondolom nyáron lehet a legkönnyebb túladagolni tablettákkal.
Természetesen Cicamata no, egyedul egy no tud igy (mellé) beszélni. ;)
Dehogy akarom sértegetni Cicamatat, ellenkezoleg. :)
Nagyon szivesen gyozkodnék személyesen. ;)
Mit tudnék tenni, hogy meggyozzelek? :)
Tudom, hogy gradU és Su teljesen osszezavart engem, de ki szeretnék maszni ebbol a problematikabol. :)
A felesleges c vitamin kiürül a szervezetből. Nem tudod magad túladagolni belőle.
Okos Viccek / Sport
Bizonyítványosztás. A futballista fia boldogan meséli apájának:
- Apa, képzeld, a szerződésemet a harmadik osztállyal egy évvel meghosszabították!
Focista vok és lehet okosabb vok. ;)
Egy kis szex Viccek / Rendőr
Egyik rendőr mondja a másiknak:
- Te, ha akarok az asszonytól egy kis etye-petyét, vigyázzba kell állnom előtte.
A másik:
- Az semmi. Nekem még sorba is.
Pasik... Viccek / Számítástechnika
Miből tudhatod, hogy a számítógéped hímnemű?
- A vásárlást követő egy héten belül találsz egy jobb modellt.
- Csinosnak és takarosnak tűnik, míg haza nem érsz vele.
- Minden néhány percben "böfögő" hangot hallat.
- 12 hüvelykes a monitorja, de ő 18 hüvelykesnek hiszi.
- Nem hajlandó megtenni semmit az anyád kedvéért.
- Megbízhatóan működik a nappaliban, közepesen a hálóban és egyáltalán nem a konyhában.
Feminista egy kissé, de nem olyan rossz. :)
Vacsora Viccek / Házasság
A férj fintorogva eszi a vacsorát. A feleség aggódva kérdezi:
- Nem ízlik, drágám? Pedig a szakácskönyvből főztem.
- Akkor legközelebb a belső lapokat használd, mert a fedele kicsit kemény.
Színház Viccek / Házasság
Egy férfi meséli a barátjának:
- Életem legszebb estéit a színháznak köszönhetem.
- Nem is tudtam, hogy gyakran jársz színházba.
- Nem én, hanem a feleségem.
Az én fél szemem fáj és Ti "szemtelenkedtek"? Ez nem ér! :DD
Bocsánat. Mielőbbi jobbulást! Nem akarok túl gonosz lenni, de azért csak sikerül mindig. :)
Köszi, hogy így kitárgyaljátok a szememet... :S Az egyik szemem máris sír miattatok... :P :)
:) Én is így vagyok vele.
"még a végén átsiklik valami fontos dolog felett:)"
:D Néha bizony talán egyszerűbb is lenne, neki, ha nem venné észre a disznófülűségeket. :)
azért nekem lennének erre vonatkozóan tippjeim:)
gúdnájt, meg ilyenek
Nem is értem, miért halmoztok el ennyi kedvességgel és jó tanáccsal... azt sem értem, hogy miért nem fogadom meg őket... :P :DD
nem mindegy? a lényeg, hogy így eláll és az üveg megvédi a piszoktól és egyéb külső behatásoktól:)
Most, hogy visszagondolok, én sem érzem, hogy szétcsattanok a sok energiától azóta. :) De akkor is jobb abbahagyni.