Nincs valami nagy sikerem ezekkel a poénokkal, de azért küldök még... :D
Pap becsönget egy házba. A kaputelefonon keresztül kiszól egy női hang:
- Te vagy az, angyalkám?
A pap mosolyogva visszaszól:
- Nem egészen, de ugyanaz a cég...
Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz, mondja a pultos srácnak:
- Hellósziókaaa, aggyá má valami rostosat!
- Bútorlap jó lesz?
:DD Jó viccek! A kutyás a legjobb!! :D
Ez a Columbós is addig vicces, amíg egyszer nem hallja az asszony élőben is ezt a választ. :)
Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel. Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját:
-Derékszög, mutasd be, mit tudsz!
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget. Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját:
-Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba. A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
-Hőmérő, add elő a számod!
A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé. Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
-Keménylemez, nyügözz le minket!
A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot. A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi:
-Na és a te kutyád mire képes?
-Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselök képességeit! A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megd.gja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.
Dadogós meg a barátja beszélgetnek:
- Te nem úgy volt, hogy megnősülsz?
- S-s-sajnos n-nem lett b-b-belőle s-s-semmi.
- Hogyhogy?
- E-e-egy padon ü-ültunk, amikor é-é-észrevettem egy k-k-kiscicát, amint két g-golyóval já-játszadozik. M-m-mondtam a m-menyasszonyomnak, ho-hogy ne-nemsokára t-t-te is e-ezt fogod v-velem cs-cs-csinálni. De
m-mire k-k-kimondtam és ő o-odanézett, a m-m-macska már a s.ggét nyalta...
Erről tudod mi jutott eszembe? A amikor a nő kérdezi, hogy mit vegyek fel, mire a válasz, hogy a Columbót, mert nem érek haza addig... :D
Nyugodt férj Viccek / Anyós
A fiatal feleség, idegesen telefonál a férjének.
- Képzeld, a mama leesett a lépcsőn, beütötte a fejét, vérzik. Most mit csináljak?
- Krumplistésztát, az hamar megvan.
De gonosz!! :D
Ezek szerint úgy halnak meg, hogy eltűnnek? :o ;)
Okosság: "Ha általában nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való."
hát persze, rögtön mi tehetünk róla, hogy te zöldségeket beszélsz. meg a gazdasági világválságról is mi tehetünk.
egyébként meg szerintem akkor jársz a legjobban, ha bölcsen átsiklasz a dolog felett
viszont közben károsítja a veséket. bár még nem láttam olyant aki ebbe halt bele:)
ha a mienk fájna, nem lenne kedvünk hozzá;)
"Hogy titokzatoskodó lennék? Talán igen, talán nem."
Jó ez az okosságok rész is! :) Nem lenne baj, ha hét videója helyett a sok hasznos mondást szállító okoskodó, "tudtad ezt?", és a random kép lenne.
Okosság
"Aki mosolyogni tud egy válság közepette, már tudja, kit okoljon érte."