Nem ragaszkodok hozzá! Láttam eleget!:DDD
Szerintem szeretne egy képet szemből is... ;)
nem is vettem tragikusan:) csak nem tudtam mit akarsz vele
"ki volt az az aljas, aki lefényképezett a strandon?"
Linkek, amik... 1981-es alatt.
Csak poénból kérdeztem, mi van a képeddel.
A kövér emberek (általában) jobb a hangulata (nem én találtam ki!!!!). Nem veszik olyan tragikusan a dolgokat. Úgy döntöttem, nem fogyózni, hanem hízókúrázni fogok!:D
helyesebben:
-baj van komám.
-mi baj komám?
-nem megy mán az baszás.
-próbáltad az nyalást?
-mér, az segít
-nem az seggít, hanem az punciját.
Hát nem!
A kedvenc viccem, talán még nem hallottátok:
Két végvári vitéz beszélget.
-Nem megy az b@szás.
-Próbálkozz meg az nyalással.
-Gondolod az seggit?
-Nem az seggit, az pennáját!
:DD Ennyit azért nem ér meg a hadsereg elkerülése... :) De medve ezután nem kell, hogy vigyázzon.
Sorozás van az erdőben, de természetesen sok állat nem akar katona lenni. A nyuszika elmegy a bölcs bagolyhoz:
- Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát nyuszika, neked hosszú füled van, ha levágod az egyiket, nem leszel katona. A nyuszika így is tesz, és meg is ússza a dolgot. Igen ám, de a róka sem akar katona lenni. Ő is elmegy a bagolyhoz:
- Ó, bagoly, te olyan bölcs vagy, adj nekem tanácsot!
- Hát, róka, ha levágod a szép, hosszú lompos farkad, megúszod. A róka így tesz, és meg is ússza a katonaságot.
No, de már akkor a medve sem akar katona lenni:
- Ó, bölcs bagoly, adj tanácsot!
- Hát, medve, neked se hosszú füled, se hosszú farkad, nincs más megoldás, le kell vágnod a f....dat. Szegény medve, nem látván más kiutat, szörnyu kínok közöt megteszi. Ezután megy a sorozásra, de a sorozóbizottság már messzirol kiabál neki:
- Medve, te ne is gyere, neked lúdtalpad van!
:DDD
Ezt már ismertem, de még mindig tetszik!!!
Egy egészségével nagyon törödö férfi elmegy az orvoshoz, és megkérdezi, hogyan tudná elérni a 100 éves kort.
-Iszik?-kérdi a doki.
-Soha nem ittam még alkoholt!
-Dohányzik?
-Soha nem gyújtottam még rá!- jön a válasz.
-Hogy áll a nökkel?
-Eddig egyetlen nöt szerettem csak, és az már 15 éve a feleségem.
-Na. Akkor minek akar 100évig élni?!
:DD Az első különösen jó volt. :)
Ezt ismered?
A srác randi után hazakiséri a nőjét. A kapualjban búcsúzkodás közben, kezét lazán, macsósan falnak támasztva megpróbálja rávenni kedvesét egy kis orális szexre. A lány szolid, polgári nevelést kapott, sehogyan sem akar kötélnek állni. A srác jó ideig kérleli, bevet mindent, de hiába. Egyszer csak felgyulladnak a villanyok, és megjelenik a lány öccse és meglehetősen idegesen mondja:
- Figyelj Zolika, apám küldött, és üzeni, ha a nővérem nem akarja megtenni akkor megteszem én, vagy lejön ő és elrendez, csak könyörögve kérünk, vedd már le a tenyered a kaputelefonról!
De ami a legaranyosabb:
Pistikéék vacsoráznak, és Pistike megkérdi az apját:
-Apu, mi az a bordélyház?
Apjában megáll az ütö, gondolkodik, majd így szól:
Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Pistike másnap elmegy a bordélyba, ahol a mádám fogadja.....
-Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!
A mádám meglepödik, de mivel elzevarni nem akarja, ad neki palacsintát, amit Pistike meg is eszik. Este újra együtt a család, vacsoráznak, amikor Pistike elkezdi:
-Képzeld apu, voltam a bordélyházban.
-És?- kérdi az apja rémülten.
-Hát, hárommal elbírtam, a negyediket meg szétterítettem és kinyaltam.
Nem rosszak, de ezeket már én is ismerem:)
Itt egy másik, egy magyar lapból:
Az öreg paraszt, meg a kutyája, mennek lovaskocsival hazafelé. A ló nagyon lassan ballag, ezért az öreg elkezdi az ostorral ütni. Megszólal a ló:
-Jaj, drága gazdám, miért ütsz állandóan?
Megijed az öreg, leugrik a szekérröl a kutyájával együtt, és beszalad az erdöbe. Ott az elsö fa mögött fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
-Hú, b@zmeg! Te is megijedtél amikor megszólalt a ló?
Józsi bácsi megöregedett, megöszült, nincs sikere a nöknél. Jobb híján önmagán igyekszik segíteni, azonban egy idö után görcs áll a kezébe. Elkeseredetten megjegyzi:
-Hát már ezt is megértük! Már magamnak sem kellek!
Amikor Éva ösanyánk elkövette az ösbünt, Isten maga elé hívatta öt és Ádámot.
-Éva, ezért a véreddel fogsz fizetni.
Mire Ádám így szólt Istenhez:
-Azért mégsem kellene ilyen drasztikusan megbüntetni!
-Jól van, akkor havi részletekben fizeted majd.
Örülök, hogy igy van!
De mi is van a fotóddal a másik oldalon?!:DDDD