Mondanám, hogy nekem is van egy szép bélyegalbumom, de már nem tudom hányadán is álltok... :)
Na de itt egy vicc is :)
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon, az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.
Nem tudom! Én eddig azt hittem a bélyegekröl van szó!?:)
Vannak szépek, még az új kiadásokban is! Csak sajnos egyre ritkábban adnak ki szép nyomatokat.:(
Aha! Ezek szerint már nézegettétek mostanában;)
Tetszik a játék!!!!! Nem ügyesség és gyorsaság kell hozzá (akkor már feladtam volna!).És ahhoz képest, hogy elkezdeni sem tudtam, már nagyon sok mindent megoldottam."Csakazértis", mint a gyerekek:)
Nekem sikerült a teleszkópos rejtvény megcsinálni. A játékszobában meg valamit az uránnal akar, még nem tudom pontosan mi lesz, de utánakerestem a periódusrendszerben. Azt még ma kisilabizálom mi is akar lenni.
Már nekem is gyanús, de teljesen belegyagyultam, akármi is lesz, lassacskán azért végigkínlódom majd. Én tartozok neked köszönettel, amiért egyáltalán el tudtam kezdeni!!!!!Az meg nem a te hibád, hogy nincs annyi idöd, amit ez a játék kíván( legalább is tölem) :)
Én a nagyon reménytelen, vagy nem eléggé érdekes játékokból ki szoktam lépni, miután már idegesíteni kezdenek. Amiben van esély valamire jutni, azt nehezen adom fel.
Megvallom tegnap is próbálkoztam azzal a játékkal és nagyjából még értem is amit mondanak benne, de mégsem mentem semmire sem... már kezdett az az érzésem lenni, hogy az a játék nem is kijutós, mert elég sokmindent meg lehet benne csinálni, de mintha semmi sem lenne jó semmire sem... :S Bocsánat, hogy nem tudtam benne segíteni... :(
Kicsit gonoszkodi akartam. Ne haragudj!!!
Biztos voltam benne, hogy nem játtszotad végig mindegyiket. Csak ez a játék már idegesít, hogy nem jutok tovább a szöveg miatt.De mint a rossz gyerek, mindíg újra és újra nekiesek. Lassacskán azért sikerül.
Igen, mert nekem valahogy természetesnek tünt, hogy ti beszéltek angolul.Csak ne kérdezdd meg miért, azt én sem tudom. Úgy éreztem!
Igen, így gondoltam én is. Bocsáss meg nekem, de nem játszottam azzal a néhány száz játékkal, ami az oldalon van. :)
Nem tudsz angolul? :o Pedig hogy rácsodálkoztál Su-ra múltkor... :P :)
Nem akarok gonosz lenni!!!!!! A címet töled kaptam, de ez nem egy játék volt, hanem egy oldal! ès sajnos nem jövök tovább!!!!!!
Az angol tudásom (a barátnöm segítségével együt),sajnos egy nagy 0 !!!!!
Harimatának sincs annyi ideje, hogy mindent lefordítson nekem!:D (És lám, mégis sikerült sokmindenre rájönnöm!(meg ette a fene, hogy nem mindenre!!!!!!:( )
Egyedül? Ott van a 60 (vagy mennyi) kaktuszod is, meg a farmod. Nem vagy egyedül. :)
:) Nana! :P Amikor azt a linket bemásoltad, akkor meglepődtem, hogy honnét szedted... Azt a játékot még nem láttam előtte. Én csak olyat tettem el magamnak, amelyiket sikerült végigvinni. Azt te találtad, tuti.
Kötelességem? :D Ez nem semmi. Ha olyanban kérsz segítséget, amit már megcsináltam, akkor szívesen segítek. :)
De én még itt vagyok!!! És unatkozom!
Külünben is!!!! A linket Te küldted, kötelességed segíteni!!!!!!!!!!! Vagy Te is egy "végigjáttszatlan" linket küldtél?!
Én is nöööööööö vagyok!!!!!;)(nem szöke, de)akkor sem bíííírom egyedül!!!!!