:) Mondhatta volna akár azt is, hogy Tomika.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja:
- Jöttem a gyerekemért.
- Hogy hívják?
- Nem mindegy?! Holnap úgyis visszahozom...
:) Igen, valami hasonló lenne, az tuti! :)
Ráadásul a belerokkanás oka nem az agyi kapacitások eltérése lenne, hanem a számunkra követhetetlen, nem ritkán - bevallottan - következetlen gondolkodás. A női logikában mi például nem fedezünk fel logikát. Ők meg a mienkben nem tudnak. :) Mi lenne, ha mindenki megértené a másikat? :o :)
szerintem már egybe is belerokkannék agyilag, de ha az öszeset kellene....:)
Két villanyszerelő vitatkozik az állványon. Arra megy egy öregasszony.
- Néni kérem, tessék szíves lenni feladni azt a piros drótot!
- Ezt itten?
- Igen, köszönöm.
- Na, ugye Béla, mondtam hogy ez a nulla. Te meg jössz itt azzal a hülyeséggel, hogy a fázis.
<anonimus - 2007 március 20>
Morbid vicc. :)
Ez kérem, komolytalan (költői) kérdés volt. :P :)
Tényleg? :o Akkor kezdem megérteni Faludy Fanniját. Minden nő őt irigyelhette. :)
Az előző viccben meg minden pasi álma volt? :P
:D Egy ellenpélda:
Fiatal pár nászéjszakáját tölti, de az ifjú férj nem igazán aktivizálja magát, konkrétan befordul és buzgó horkolásba kezd. Az asszonyka tipródik, hogy mivel vívhatná ki férje figyelmét és gondoskodását, hisz neki egyáltalán nem az alváson jár az esze. Így szól:
-Te, Józsi! Nagyon fázom!
-Akkor takarózz be! - hangzik a cseppet sem "kielégítő" válasz és alszik tovább. Anya nem bírja tovább öt percnél, újra próbálkozik:
-Te, Józsi! Én még mindig fázom! Gyere feküdj rám!
Józsi kelletlenül bár, de megteszi, amit kér, de hortyog tovább. Az asszony kisvártatva úra megszólal:
-Te Józsi! A lábam között van egy lyuk...
-Na látod?! Ott megy be a hideg!
Erröl eszembe jut egy másik vicc:
Feleség fekszik a halálos ágyán, és mondja a férjének:
-Drágám,szeretném tudni, hogy a hosszú házasságunk alatt megcsaltál-e valaha?
-Egyetlen egyszer drágám, amikor olyan nagyon, és sokáig beteg voltál.
-Te szemét! Én még nem voltam soha olyan beteg, hogy a lábam ne tudtam volna szétrakni!
:) Nem megy az olyan egyszerűen... :)
Az öregecskedő feleséget le szokás cserélni. Legalábbis egyesek szerint.
Férj veszekszik a feleségével:
-Amikor a szomszédék új konyhát vettek, neked is rögtön új kellett. Amikor kicserélték a hálószobabútort nekünk is másikat kellett venni. Amikor új autót vettek, rohantál te is újat venni. Tegnap a szomszéd lecserélte a feleségét, na és most mit akarsz csinálni?!
Idézgető
A nagyapám mindig azt mondta: "Ne a pénzzel törődj, hanem az egészségeddel!". Egyik nap, amikor éppen az egészségemmel törődtem, valaki ellopta a pénzemet. A nagyapám volt az.
- Jackie Mason
:D
:D Jó viccek!
jerrycat: Múltkor egy hasonlóan morbid viccet olvastam.
- Miért jó az Alzheimer-kóros embernek?
- ???
- Mire hazaér, elfeledkezhet a betegségéről.