Lehet, hogy nem jó címet írtam?!:( Affenébe, már megint nem figyeltem!:( "Born to be wild" a címe amelyikre gondoltam. Bár lehet, hogy a másik film felújítása, nem tudom. Nekem mindenesetre új volt.
Rizikós nem rizikós! Egy kis kockázatot mindíg érdemes vállalni. Elöbb-utóbb bejön. És ha bejön, akkor meg csak jól jársz ( ö fizet).;)
Nnna, ezt se mondták még nekem...
jerrycat,
a City slickers-t ezer éve láttam, az én koromban már bocsánatos bűn elfelejteni holmi csücsörítéseket.
Ha jobban belegondolok, végül is szintben vagyok. Csak a közeg szexuális identitásában vagyok bizonytalan. Így megkockáztatni egy csücsörítést vagy néminemű nyelvgyakorlatot... Huh, rizikós ;-)
De még az is lehet, hogy ő fizetne nekem ;-)
Legközelebb csücsöríts is hozzá! Hátha szerencséd lesz mint a "City slickers"-ben.;)
Nem pörög eléggé a nyelved.... ;) :P
Ez nagyon jó!!!:D
De szerintem a kutyás mondás is illik rájuk.;)
Már értem, hogy miért nem tudom kidumálni magam, ha lekapcsolnak :-S
:) Diszkrét kritika...
A PowerPoint és USB típusú csajok, valamint izomtibor kanjaik kezdenek egyre gyakoribbak lenni...
Jó a scandisk típus meghatározása. :)
Vagyis hibahalmazok... :S Az is valami... :)
Egy férfi kétségbeesetten áll az utcán, mobiltelefonnal a fülén. Egyszercsak elmegy mellette egy fiatal nő, mire a férfi megszólítja:
- Ne haragudjon hölgyem, de a feleségemnek ma van a születésnapja és éppen parfümöt rendelnek neki ajándékba, megéreztem az ön illatát. Megmondaná milyen parfümöt használ?
- Latros-t - valaszolja a nő büszkén.
A férfi ismét a füléhez emeli a telefont és beleszól:
- Oké! Bármi lehet csak ne Latros, mert az rohadt büdös.
Szöszit megállítja a rendőr gyorshajtás miatt.
- Biztos úr, azt hallottam, hogy a csinos nőket nem büntetik meg.
- Ez így igaz. Tízezer forint lesz....
A pasik ezt mind tudják egyszemélyben, de mégis windózosok... ;)
:D Nagyon jók! Elteszem ezeket is a viccgyűjteményembe.
Sokfélék vagytok. A férfiakról is van ilyen? Gyanítom, hogy kevesebb típus lenne. :)
A kiábrándító válasz.
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.
Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat
tartok tőle, hogy ez az utóbbi lesz az előbbi.
Egy pasi ül a bárban, meglát egy izgatóan gyönyörű nőt.
Megkérdezi a csapost, nem tudja-e véletlenül ki az a hölgy a bár túloldalán, mire acsapos közli, hogy ő a város legjobb ringyója.
A pasit földöntúli boldogság tölti el, hogy ez a gyönyörű nő az övé lehet!
Odamegy hozzá, megkérdezi a tarifát.
- Száz dollár, ha csak kézzel csinálom.
A pasi sokallja, de a nő kivezeti a klub elé és rámutat egy piros Ferrarira.
- Ezt csak a "kézimunkámmal kerestem".
Pasi belemegy, szobára viszi a nőt. Aktus után állítja, hogy még soha ilyen fantasztikus kézimunkában nem volt része.
Eltelik egy hét, főhősünk megkérdezi mennyi lenne a tarifa, ha szájjal kérné.
- 500 dollár.
Látva a pasi megingását, a nő a kaszinóra mutat.
- Ezt csak a számmal kerestem.
Pasi beadja a derekát és nem bánja meg. A korábbinál sokkalta fantasztikusabb élményben volt része.
Egy hét sem telik el a pasi újból felkeresi a nőt, mennyi lenne a punci ára...
A nő kivezeti a kaszino teraszára, alattuk a város hever.
- Ugye nem azt akarod mondani, hogy Tiéd a város?! - mondja a pasi.
- Nem, de ha lenne puncim, az enyém lenne.
A csomagolással még várhatsz, de félretenni már kezdhetsz rá.... Simonyinak is került néhány dollárjába az utazgatása. Viszont kapott 1 nap grátiszt! :)
:-DDD
Ez ütős!
Su,
értesíts, ha kezdhetek csomagolni. Nem szeretném megvárni, míg kirobbantják ezt a bolygót a fenekem alól.
Majd meglátjuk. Illetve nem biztos, hogy mi látjuk majd... :) Még várhatsz egy jó ideig a költözésre....
OK, úgy értem.
Idézgető: "A nő Isten második tévedése." /Friedrich Nietzsche/
Az első meg a férfi volt.
az emberiséget az álmai viszik előbbre. még akkor is, ha nem teljesül belőle minden.
egyébként szerintem előbb utóbb valamilyen módon csak sikerül eljutni más naprendszerekbe is.
én személy szerint alig várom már, hogy költözhessek:)
mindenhol lopnak, de amit ráfordítottak az mégiscsak valami célt szolgált. még akkor is, ha 5x annyiba került, mint kellett volna. a lopásra vonatkozó kijelentésemet értsd úgy, hogy legalább nem az egészet lopták el.