Full Throttle? az egyik legjobb játék volt:)
:) Igaz.
Egyszer amikor vonaton utaztam előttem ült két srác és az egyik épp azt mesélte, hogy azért szakított a barátnőjével, mert az vett neki egy orrkarikát ő meg nem akarja hordani és ezen megsértődött a lány. Igazán nem szép dolog volt tőle, hogy egy ilyen szép ajándékot nem becsült. :)
A tetkók nekem sem tetszenek, főleg az amit hétvégén láttam... nagydarab kopasz egyén (mégis milyen lett volna) vállán egy harley-s tetkó, amiből vastag fekete szőrszálak lógtak ki... fázós motor lehetett... :S
De elég sokáig gondolkoztam azon, hogy csináltatok én is egyet magamnak, a hátsóm olyan részére ahol nem látszik egy kis delfint... de a tű gondolatára is rosszul vagyok. Na meg korral tényleg nem túl esztétikusak ezek... :S
Linux pasi? Hááát valami olyasmi lehet, akiről mindenki hallott már, hogy jobb mint a többi, de működés közben csak kevesen látták...
Erre gondoltatok? :P :)
Nekem az orrkarikáról 2 dolog szokott beugrani:
- Egy számítógépes játék (Full Throttle), amiben egy kemény, motorost alakítunk, aki az egyik kalandja során bemegy egy kocsmába, és az orrkarikás kocsmárostól kérdez valamit. Mivel nem találja elég segítőkésznek, belenyúl a karikába, és lehúzza a pultra a fejét. Ettől egyből készséges lesz.
- Nyilván azért raknak ilyet valaki orrába, amiért a disznóknak is: hogy ne túrja a földet.
Pedig az orrkarika teljesen rendben van. Kampót bele és lehet vezetni orránál fogva a delikvenst ;-)

Tényleg, igazad van. :) Tervezni lehet.
Az izgató tintapaca? :) Te tudod. Ha tetszenek, biztos örömmel viseled majd. Nekem egyébként a piercingek sem tetszenek, eléggé elszúrt divatnak tartom.
Tervezni lehet, nem kell ahhoz nönek lenni. Aztán vagy sikerül, vagy nem. De az biztos.;)
Nem tetszenek? Nekem nagyon! (ha nem lennék olyan besz.ri, már nekem is lenne pár!) Bár nem mindegy, hogy ki-, mit-, hol-, hogyan "visel". Egy alkaron elhelyezett tetkó nekem sem feltétlenül tetszene! Na de a felkaron, vállon, lábon, háton? Normális öltözetnél ki sem látszik. Intim körülmények között meg még izgató is lehet.;)
"Egy nős férfinek mindegy, hányszor változtat munkát; mindig ugyanaz a főnöke."
Ez jó mondás! :)
Ó, nőként könnyebb előre tervezni, hogy ha 60 leszel... Nektek több esélyetek van megérni. :)
"a hátsó részemre"
Milyen trükkösen fogalmaztál!? :D
Vannak, akiken jól mutat egy kis tetkó, de nekem nem tetszenek a tetkók, nem csináltatnék magamnak. Nem illene hozzám. Például normális öltözettel nagyon visszataszítóan néz ki egy kar- vagy lábtetkó.
Én?!?! csak mert az igazat írom?!;) (szerintem nem csak az elnevezések oszlanak meg!)
Na ezért nem tetováltattam eddig! Majd ha hatvan leszek, csináltatok egy gyönyörü Turult a hátsó részemre (a vállamra gondoltam!!!;) legalább nem látszik a beavatkozás helye. majd az lesz a szeme.). Addig meg van idöm megkeresni, melyik ábrázolás legyen a sok közül.;)
Az elfajzottak. :P Kérünk egy jellemzést Cicamatától róluk is!
Ejnye, de gonosz vagy. :P :) Megoszlanak az elnevezések...
Kapcsolódik az Idézgető...
Lányok, ne tetováltassatok! Húsz-harminc éves korban jól néz ki a pillangó a melleteken, de hatvan körül már akkorára nyúlik, mint egy kondor-keselyű.
- Billy Elmer
Biztos. De az már nem biztos, hogy azokat is hölgyeknek nevezik.;)
:D A zorra. A sok esés ellenére.... :) Hasonlóra gondoltam én is. Azért vannak hölgyek, akik talán szintén előrefelé esnek... ;)
Ez nem a súlyponttal van összefüggésben? A nöknek a feneke a nagy, a férfiaknak meg a ......., az orra. ;D
Persze nem olyan egyszerűen nézve a dolgot, hogy ki merre dől...
:) Mesélhetnéd, hogy gyorshajtással kerestél 10 ezret.... :S
Tudtad ezt?
Síelés közben a férfiak nagy része arcra esik, míg a nők többsége pedig hanyatt.
Ennek mi lehet a magyarázata?