Mik vannak!? Én sem tudtam... (nem mintha ez jelentene valamit is. :)
A kopasznyakragyúrtköcsögvokbéjemvéveljárok típus biztos nem ezért lyuggatja ki a fülét. Szerintem kissé buzis dolog férfiként fülbevalót hordani. Egyéne válogatja, de az nőknek való.
Autentikus forrásból (akupunktúrás barátnő) szerzett információim szerint időszámításunk előtt 4-5000 évvel már hordtak fülbevalót a férfiak. Azért a férfiak, mert ők vadásztak és határozottan látásjavítás céljából.
Örültem, hogy újat tanulhattam tőletek :-)
ó, nem hiszem, hogy ők azt szeretnék kipróbálni, hogy én mit tehetek, vagy nem tehetek. ilyen irányban rengeteg elképzelésem van amit kellemetlennek találnának:)
majd ha felnőtt nők lesznek annyi lyukat vágatnak magukra amennyit akarnak.
Bolhairtót meg lehet kapni úgyis, nem?
Vagy majd Te is úgy leszel vele, mint a férjem. Ha már megvan, úgysem tudsz csinálni semmit, max morogsz, mint a bolhás kutya.:D
A lánykáknak nem lehet fülbevalója miattad? :o :) Ejnye.
ez a teris jó. :D és a teriblek sírjára építik akkor mi lesz?
akkor úgy mondom, hogy a látás javítása miatt hordták először a tengerészek. persze nem voltam ott, tehát akár előtte is hordhatta már akár egy vak koldus is:)
a lényeg, hogy én csak akkor engedem nekik kilyukasztani, ha romlik a látásuk, vagy akkor, ha a memóriám.
ez igaz, de ők legalább megúszták a megkövezést.
:D
"Nincs pingvinem. Még mindig a cicás rendszert várom... egyszer csak csinálnak már olyat is. :)"
Neked biztos már most is olyanod van. :)
Mára is jut pár humorka...
- Mi lesz, ha Teréz sírjára építik a diákszállót?
- Koleszterin.
- Hogy szólítja a kis sav az anyukáját?
- Savanyú.
Fülbevalót nem a tengerészek hordtak elöször, de vitathatatlanul féfi ékszer volt. Ha jól tudom afrikából v. a mostani közel-keletröl indult.
A fülön minden akupunktúrás pont megtalálható. A "szempont"-nak nevezett hely az maga a központ. Nem azért szempont, mert csak a látára van hatása (arra is). Ott fut össze az összes akupunktúrás pont. Az pedig a fülcimpa közepén van.
eltussolni???! Kétezer éve ettől zeng a világ! :P
lehet, hogy az övé(gondolom kezelgeti is őket) de nem kellene megosztania mindenkivel?
szerintem nem volt nagyon kiakadva. inkább örülhetett, hogy sikerült ilyen frappánsan eltussolni az ügyet. mármint azt, hogy sikerült idő előtt felcsinálni a menyasszonyát:)
ha nem kupi volt, akkor tuti, hogy masszázsszalon. de mint tudjuk a kereszténység hajnalán meglehetősen lazák voltak az erkölcsök, tehát akármi is lehetett.
fülbevalót először a tengerészek hordtak, mivel a hiedelem szerint élesebbé teszi a szemet. gondolom az ötlet valahonnan keletről származhatott, mert tényleg van ott a fülön egy akupunktúrás pont, ami a szemhez tartozik.
viszont ha a római pápa Krisztus földi helytartója, akkor az összes menyasszony az övé?
Krisztus idejében a menyasszonynak szűzen illett bevonulni a nászágyba, tehát a kupi-elmélet itt kicsit ingadozik :-P
József azért rendesen ki lehetett akadva... :o
mi az összefüggés a látás és a fülbevaló között?
gondoltatok már arra, hogy ha minden apáca jézus menyasszonya, akkor milyen alapon prédikálják a papok a monogámiát?
és arra gondoltatok, hogy ha jézus értünk halt meg, meg a bűneinkért és a legszentebb dolgait is nekünk adta(még az életét is), akkor egy apáca az mindenkié? lehet, hogy a zárdák voltak az első kupik, csak később a papok kisajátították maguknak az egészet?
:)