Ezt a témát már feszegettük egyszer. Azt hittem azóta megváltozott a nézeted.;)
Csak kezet. Egyenlöre. Azt is óvatosan. A szárnyalással pár hetet még várnom kell.:(
persze, így legalább hamarabb megszabadulok tőlük;)
nosza, ha kiderül, hogy nincs igazam, csak jól járnak:)
akkor már nem is a nevelés lesz a célom:)
hááááát...
szülő lettél 15 évesen? drogfüggő? világgá mentél az első - mondjuk 20 évvel idősebb - szerelmeddel? stb.
szóval biztosan ezt akarod? ;-P
(csak kötözködöm ám) :-)
"a bűn nem kifizetődő:)"
Kamaszkorukban ezt ne mondd nekik, mert egyszer megpróbálják és kiderül, hogy az apjuknak mégsincs mindenben igaza :-P
jerrycat,
ha a család fedőnevű taposómalomból kiszabadulok, még mindig az vagyok ;-)
A tinikorban a gyerek már nem nevelhetö...... csak a szülö;)
:DDD
Ezekszerint Te sem "csibe" voltál, hanem "vad liba"!?;D
én ilyent nem teszek. az én nevelési elvem az, hogy mindent csináljanak másképp mint én és akkor nagy hiba nem lehet:)
hát még nem szerencsére, de az biztos, hogy akkor is maradni fogunk a középkori eszközöknél. a mai világban másképp nem lehet.
itt nem a kudarc számít, hanem az, hogy arányosan juttassunk a kellemetlenségekből az engedetlenségért:)
a bűn nem kifizetődő:)
Dehogy árultam. A TÖKÉLETES ÉS TÉVEDHETETLEN ANYÁ-t tisztelhetik személyemben ;-)
Ha eszembe juttatják egykori önmagam, átvonulok a szomszéd szobába röhögni :-)
Ilyen érzéssel vagyunk többen is!:S De ez nem jelenti azt, hogy valóban kudarcot is vallottunk.:) Ez majd késöbb derül ki. Ha(!) kiderül.
Te sem voltál különb?!;) Azért ezt remélem nem árultad el nekik!
Mennyi idösek is a lányok?:)
Szerintem még nincsenek a "tináger" korban. Majd akkor újra megkérdezlek az elképzeléseidröl.:)
a zord atya...
megosztasz velünk is néhányat a kellemetlen csemetenevelési ötletekből?
a sajátjaimmal kudarcot vallottam már néhányszor. de az vigasztal, hogy én sem voltam különb :-)
Egyfolytában újat tanulok én is. Ezt pl még nem hallottam, csak azt tudtam, hogy férfi ékszer volt nagyon sokáig, nök nem is használhatták.:)