Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 16.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. április 6 21:04:56

Zo-Csi

Csatlakozás időpontja: 2008.05.20
Üzeneteinek száma: 131

Szóval maguk jöttek lovagolni tanulni a lovasiskolámba?
No, majd teszünk róla. Maguk egy óráért 600 forintot fizetnek. A ló ingyen csinálja (max. szórakozásból), de ahogy magukat elnézem, rosszabbul jár.
Lovat láttak már? Nem? Nem baj... Mutatok én egyet. Az ott, amelyik alul van... helyesbítek, felül... Tehát az a ló!
Mint látják két vége van, amit egy kis zenei hallással könnyű megkülönböztetni egymástól. Ugyanis elöl böfög, hátul pedig... hátul pedig a farka van. De ezt lovaglás közben nem láthatják. Ha mégis, akkor maguknak már régen rossz.
Gondolom, a fejét minden biológiai előképzettség nélkül is felismerik. Ott elöl, a száján bemegy a lóhere... nem, nem homoszexuális... a másik végén pedig kijön a... még jó, hogy nem narancs.
A szeme a fej elülső részén található, ezért előre jobban lát. Amelyik minden irányban egyformán lát, az a vak ló.
Az a két hegyes a tetején nem irányjelző, hanem a fülei. Ez egyrészt arra való, hogy hallja amit mondok neki, másrészt maguknak van mibe kapaszkodni veszély esetén. Egyébként ez egy farmotoros állat. Hátul van két lába, ezekkel fut, elöl is van kettő, ezekkel fékez. Mind a négy láb patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. Mint látják mindegyik patájára patkót szereltünk. Ez azért fontos, hogy ha valakit megrúgna, az ne tudjon reklamálni.
Látják rajta a nyerget? Őseink alatta puhították a húst. Mi fölötte szoktuk, mint azt a hátsó felükön tapasztalni fogják.
No most, ha maguk láttak olyan nyerget, ami alól csak a fej meg a lábak látszottak ki, akkor az nem ló, hanem teknősbéka volt. Bírtak követni? Jó. Akkor kérem az elsőt...
Már ne haragudjon, hogy megkérdezem, de magának tényleg így áll a lába? Hogy a kedves nagymamájától örökölte? Lehetetlen! Már rég kihalt volna a családjuk, ha neki is ilyen közel álltak volna egymáshoz a térdei...
Folyt.

áááááááááá

majd meghaltam a röhögéstől Smiley

2009. április 6 21:26:12

2009. április 6 21:04:24

Zo-Csi

Gondolja, hogy közé fér majd a ló?! Talán akkor üljön fel! Nem, ne elölről, mert ott harap. Ugye mondtam... Ne hátulról mert ott meg rúg. Jobbra a kis épületben van az orvos, oda vigyék! Köszönöm. Kár érte, ilyen fiatalon, nősülés előtt...
Ki a következő? Ha adhatok egy tanácsot, oldalról próbálkozzon. Na még egyszer! Most egy kicsit pihenjen amíg én kiröhögöm magam. Segítsen neki! Emelje a lábát! Nem a magáét! Nem a lóét! A társáét! Úgy! Most lendítse föl! Talán ennyire nem kellett volna.
Mi az, maga baloldali? Na végre... Hé, ha maga rugdossa ki a társa fogait, akkor az állatokat miért tartjuk? Most dugja bele a lábát a kengyelbe, ne olyan mélyen, mert feltöri a térdét. Látja azt a szíjat? Az a fék, de itt kantárnak hívják. Ha meghúzza a ló lassít, ha megrántja, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, a ló hanyat fog esni, és magának lapjával nagymértékben megnő a légellenállása.
Mi az? Maga már fel is ült? Mit lát? A ló farát? Talán tolatni akar? Forduljon meg! Na végre! Figyeljen! Ha azt mondom: ügetés, a ló ügetni fog. Maga csak kapaszkodjon! Ha azt mondom: vágta, hunyja be a szemét, majd ha a ló visszafelé jön megint felülhet, ha lesz kedve hozzá.
Nem tudna kicsit lazábban ülni? Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. Aztán még egy-két ilyet pattan a nyeregben, és azt, hogy maga férfi, két t-vel fogják írni. Igen, az a múlt ido jele...
Csukja be a száját! Megállunk. Most kiköpheti, amit a nyelvéből leharapott. Tisztelem a tudományos érdeklődését, de tudtommal a talajmintát nem harapással szokták venni. Hé, hova megy? Különben ahogy látom, maga most egy hétig nem nagyon akar ülősztrájkot kezdeni...
Ön következik, hölgyem. Ne remegjen annyira mert agyrázkódást kap a ló. Üljön nyugodtan! Magának úgy sincs veszetnivalója... Elindulunk... Tisztában vagyok vele, hogy kinőtte már pubertáskori zavarait, de a térdével még most az egyszer szorítson erősen! Mint kislánykorában... Nem megy? Csak nem a szolgáltatóiparban dolgozik?
Látja azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek. Szórakozni...
Hát akkor ügessünk! Aha... ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett. Csak nem a strucc a kedvenc madara? Hogy mi? Hogy dobál a ló? Majd máskor gyorsabban kimászik a vége alól. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk...
Van még valaki? Mi...? Maga meggondolta magát? Rendben, de a tandíjat nem adjuk vissza! Úgy nézem mára megvolnánk. Aztán, ha kedvük szottyan egy jót lovagolni, csak jöjjenek bátran máskor is!

2009. április 6 20:40:23

Zo-Csi

Újságíró készít riportot az elmegyógyintézetben. Azt kérdi a főorvostól:
- Hogyan állapítják meg egy páciensről, hogy már elhagyhatja a kórházat?
- Vannak olyan feladataink, amiket helyesen végrehajtva bizonyíthatják elmeállapotukat.
- Tudna egy ilyen példát mondani?
- Persze. Vegyük például ezt: van egy kád, teli vízzel. Van a fürdőszobában három tárgy, egy kiskanál, egy pohár és egy vödör. Melyikkel tüntetné el a vizet a kádból?
- Ó, hát ez egyszerű! Minden normális ember a vödröt választaná.
- Nem, minden normális ember kihúzná a dugót a kádból...

2009. április 6 17:14:25

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

Na, rég nem írtam be vicceket, most odatettem magam... asszem ennyi!

nagyon jók! Smiley köszi!!! Smiley

2009. április 6 20:16:01

2009. április 6 17:12:50

szabox

Vettem egy házat az autópálya mellett.
Abszolút nem zavaró, ha megszokod, hogy százharminccal kell kiállni a
garázsból.

2009. április 6 17:11:17

szabox

- Hány programozó kell egy villanykörte becsavarásához?
- ???
- Egy sem, mert az hardware-hiba.

2009. április 6 17:07:34

szabox

Két idős néni beszélget:
- Ezek a mai fiatalok olyanok mint a nyulak!
- Hogy érti ezt kedveském?
- Csak két dolog érdekli őket: a fű meg a sze x.

2009. április 6 17:07:00

szabox

- Mért volt szegény Petőfi Sándor?
- ???
- Mert keveset keresett és sokat költött.

2009. április 6 17:03:56

szabox

A férj szomorúan megy az orvoshoz. Mikor rá kerül a sor, az orvos megkérdezi a szokásos szöveget (Mi a panasza?) A férj válaszként ezt
mondja:
- Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem időtlen-idők óta nem szeretkezik velem.
Mire az orvos behívja a feleséget, aki másnap meg is jelenik.
- Doktor úr? Lehetek oszinte?
- Hát nem azért van itt?
- Na jó. Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel késon kelek, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt
mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi: Rendőrt hívok, vagy megoldjuk másképp? Mire én: Megoldjuk másképp. Ezért késve érek be az
irodába, ahol a főnök megkérdezi: Kirúgjam, vagy megoldjuk másképp?
Mire én: megoldjuk másképp. Mivel a főnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok taxit hívni, de pénzem ugye nincs. Ezért megkérdezi a
taxis: Rendőrt hívok, vagy megoldjuk másképp? Mire én:
- Megoldjuk másképp. Mire hazaérek ezért hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
Erre az orvos:
- Elmondjam a férjének, vagy megoldjuk másképp?

2009. április 6 17:02:00

szabox

Egy nő bemegy egy perzsaszőnyeg boltba és ahogy lehajol megsimogatni
egy
szőnyeget kiszalad egy puki. Rákvörösen néz körbe hogy hallotta-e
valaki. Persze a tulajdonos ott áll mögötte, és megkérdezi:
- Miben segíthetek?
- Ö. . . ööö. . . azt szeretném tudni, hogy mennyibe kerül ez a
szőnyeg.
- Hát hogy is mondjam asszonyom, ha már a simogatásától elfingotta
magát akkor az árától be fog szarni.

2009. április 6 17:00:31

szabox

Férj és neje összebalhéznak, mivel leszakad a polc.
Asszony: -Édesem, megjavítod?
Férj: -Mi vagyok én, asztalos?!

Másnap elromlik a tévé..
Azt mondja az asszony: -Szívem, megjavítod?
Mire a férj: -Nem vagyok én tévészerelő?!!

A feleség ezt a bunkóságot is lenyeli, de harmadnap elromlik a mosógép..
-Drágám, megcsinálnád?
-De hát nem vagyok én mosógépszerelő!?!!

Negyedik nap jön haza a férj, és látja, hogy minden meg lett javítva, szerelve. Kérdi az asszonyt: -Hát itt meg mi történt?
-Képzeld, átjött a szomszéd úr, nagyon kedves volt, mindent megjavított!
-És mit kért cserébe?
-Azt mondta, hogy vagy süssek neki finom süteményt, vagy feküdjek le vele.
-És te?
-Mégis minek nézel te engem, cukrásznak??!

2009. április 6 16:57:08

szabox

Idős zsidó néni nyer a lottón. Az újságírok le is csapnak rá, interjút készítenek vele..
- Asszonyom elárulná, hogy mire fogja költeni ezt a rengeteg pénzt?
- Az unokáimnak veszek rajta egy-egy házat egy részét beteszem a bankba a másik részéből pedig állíttatok Hitlernek egy szobrot. Az újságírónak kikerekedik a szeme:
- De hölgyem ön a világháborún is túl van sőt a lágert is megjárta... Elárulná miért akar Hitlernek szobrot állítani?
Erre a néni:
- Az lehet baszd meg, (s rámutat az alkarjára ) DE A SZÁMOK BEJÖTTEK!

2009. április 6 16:54:05

szabox

Petőfi Sándor

Egészúton hazafelé
azon gondolkodám
hogyan fogom elmondani,
hogy ellopták a skodám.

Beléptem a kertkapun
röpültfelém kutyám
azthitte, hogy cigányvagyok
s letéte a gatyám.

Beléptem a konyhaajtón
röpültfelém anyám
43-as síbakancsal
szétverte a pofám.

Beléptem a kisszobába
röpült felém apám
at adtam a malévjegyet
hadrepüljön tovább.

2009. április 6 16:51:50

szabox

A villamos elindul a megállóból, mikor egy ember a kocsi után ered, majdnem feugrik rá de a kerekek alá esik és azok levágják az egyik kezét és lábát de ő csak ugrál a villamos után és a maradék kezével elkapja a fellépő korlátját, de megint a kerekek alatt köt ki és elveszti a másik kezét és lábát is. Hason csattogva kígyózik a szerelvény után és foggal sikerül elkapnia a lépcsőt, felhúzza magát a peronra, amikor egy utas megkérdezi tőle:
- Uram, érdemes volt ilyen veszteségek árán elérnie ezt a villamost?
- IGEN! JEGYEKET BÉRLETEKET ELLENŐRZÉSRE KÉREM FELMUTATNI!!!

2009. április 6 16:49:20

szabox

Ember galambot fog a kezében, simogatja, becézgeti:
- Tubitubi... tubitubitubi...
Egyszer csak megfogja a fejét, eltöri a nyakát és megszólal:
- Or not to be!

2009. április 6 15:36:20

pite9

Csatlakozás időpontja: 2007.09.19
Üzeneteinek száma: 591

Egy kisvárosban elterjed a hír,hogy egy kicsi zöld emberke állandóan kiszalad a faluból az erdőbe.Jön is a média teljes felszereléssel,ezt nekik is látniuk kell.Elindulnak az erdőben,és elhatározzák,hogy ha megtalálják az űrlényt,nagyon nyomatékosan fognak vele beszélni,hogy biztosan megértse őket.Egyszer csak zajt hallanak egy bokorból.Odamennek,és hirtelen meglátják a pici zöld emberkét.Megszólal az egyik riporter:

-SZI-JA!MI-VA-GYUNK AZ EM-BE-REK,ÉS BE-SZÉL-NI SZE-RET-NÉNK-VE-LED!-mire a kicsi zöld ember:

-SZI-JA!ÉN VA-GYOK AZ ERDÉSZBÁCSI,AKI ÉPPEN SZARIK!

2009. április 6 14:04:33

NevemTeve

Csatlakozás időpontja: 2007.04.21
Üzeneteinek száma: 6511

szabox, Beni
lefáradtam, nagyon jók

2009. április 6 13:49:54

Beni Gepárd

Csatlakozás időpontja: 2008.05.09
Üzeneteinek száma: 3136

Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé.
Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, ha a feleségem felébredt és hallja a három kakukkolást akkor bukta van, ezért kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől.
Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam.
Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem: - - Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egyet...

2009. április 6 13:42:25

Beni Gepárd

Kanadában olyannyira elszaporodtak a grizly támadások, hogy a hatóságok kénytelenek voltak kiadni egy figyelmeztetést a következő szöveggel:
"Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a medvék veszélyes állatok, mindenki saját érdekében tartsa magát távol tőlük. Nagyon fontos, hogy a medvéket elkerüljük, ajánlatos ezen cél érdekében, kis csengettyűket akasztani magunkra, hogy nehogy meglepjük a medvét és ezzel támadásra ingereljük. Köztudomású, hogy a medvék nem szeretik a bors szagát, ajánlatos ezért kis borsós zacskókat is akasztani magunkra. A medvék közelségét ürülékük is jelzi. Nagyon fontos ezért megkülönböztetni a feketemedvéket, amelyek barátságosak, és a grizly medvéket, amelyek rendkívül veszélyesek. A feketemedvék ürüléke, folyékonyabb, világosabb színű és kisebb. A grizly medvék ürüléke nagyobb, borsszagú, és kis csengettyűk vannak benne..."

2009. április 6 13:39:20

Beni Gepárd

A székely és a fia megy az erdőbe fát vágni. Egyszercsak a fiú levágja a székely egyik lábát. Mire a székely:
- Fiam még egy ilyen és úgy fenékbe rúglak...

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 287 288 [289] 290 291 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó