Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 20.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. november 28 14:15:01

Su

Csatlakozás időpontja: 2006.05.08
Üzeneteinek száma: 7959

Az iskolában olyan mondatot kell mondani, amiben benne van, hogy "valószínű".
Első jelentkező Jánoska: -A vonat lassít, valószínű, meg fog állni.
Tanítónő: -Nagyon jó, Jánoska! Pistike, milyen a te mondatod?
Pistike: -Apuka jegyet vásárol, valószínű, utazni fog.
Végöl Móricka, aki majd kiesik a padból, úgy jelentkezik: -Nagymama újságpapírral sétálgat a kertben.
Tanítónő: - Na de hol van itt a valószínű?
Móricka: -Valószínű szarni megy, mert olvasni nem tud.

2009. november 28 14:09:30

Su

Kínában plakát pályázatot hirdetnek. A plakátok témája a kínai kultúra, a szaporulat és a kínai élettel kapcsolatos kell hogy legyen.Rengeteg plakát érkezik a zsűrihez, jobbnál jobbak, mindegyik megfelel a feltételeknek, mígnem egy különös plakátra figyel fel a zsűri elnök, amelyen a következők láthatók: egy piros szegfű egy gázálarc és egy óvszer.
Törik a fejüket, nem értik, hogy jön ez ide, ezért megkérdezik a plakát alkotóját, hogy ismertesse a művet.
Hát a szegfű jelképezné a kínai kultúrát, a szépet és a jót, a gázálarc a szennyezett levegő elleni védelmet, az óvszer a szaporulat mérséklését jelképezné, de így összhatásban az eszmei mondanivalója a művemnek, hogy óvszerbe baszni olyan, mint gázálarcban szegfűt szagolni!

2009. november 28 14:03:50

Su

Mi a kínai hőerőmű?
-Egy kilométer hosszú ebonit rúdon több ezer kínai csúszkál.

2009. november 28 14:02:26

Su

- A mi kedves, jó rabbinkat minden este 6 angyal viszi a felesége ágyába, és 1 angyal viszi vissza a sajátjába!
- Ha visszavinni elég 1 angyal, akkor odavinni miért kell 6?
- Hát akar ő menni?!

2009. november 28 09:56:00

Rajzoló

Csatlakozás időpontja: 2009.10.03
Üzeneteinek száma: 5867

Egy hétfő reggel a postás éppen szokásos körútját rója, amikor látja, hogy Kovács jön ki a kukához egy láda üres üveggel a kezében.
- Csak nem házibuli volt nálatok a hétvégén? - kérdezi a postás.
- De, még szombat este volt a buli, de csak most kezdek magamhoz térni. Vagy 15 pár volt nálunk, és egy kicsit bevadultunk. Elég sok pia fogyott, aztán "Ki vagyok én? "-t játszottunk. - mondja Kovács.
- Azt meg hogy kell?
- Minden pasi bevonul egy szobába, és egyenként jönnek ki, felül álcázva, alul semmiben. A lányok pedig kitalálják, ki kicsoda.
- Hű, de kár, hogy nem voltam itt! - kiált fel a postás.
- Talán jobb is, mert legalább ötször hangzott el a neved!

2009. november 27 22:52:17

Olaf

Csatlakozás időpontja: 2009.05.14
Üzeneteinek száma: 192

A nyuszi ül a szakadék szélén és hitetlenkedve ingatja a fejét. Közben ismételgeti:
- Paci, paci. Paci, paci.
Arra jön a medve. Kérdezi a nyuszit:
- Hát neked meg mi bajod van ?
- Gyere ide hozzám medve, megmutatom.
A medve odamegy, belenéz a szakadékba. A nyuszi hirtelen belelöki, majd leül és elkezdi csóválni a fejét:
- Maci, maci. Maci, maci.

Mennek a Farkasok csordában az erdöben. Egyszer csak eléjük ugrik a Nyuszika:
- Hé, Farkasok! van közöttetek vagány?!
A Farkasok csak néznek, megszólalni sem mernek.Nagyon kemény legény ez a Nyúl, hogy csak így ide áll.
- Na, akkor mindenki ad egy húszast, aztán elhúztok innen a fenébe!
Farkasok fizetnek, aztán elhúznak. Másnap megint a Farkasok elé ugrik a Nyuszika:
- Hé, Farkasok! Van közöttetek vagány?!
Farkasok nem mernek szólni.
- Na mindenki ad egy húszast, aztán elmentek a fenébe!
A Farkasok elhatározzák, hogy másnap megleckéztetik a Nyulat. A három legkeményebb ki fog állni, és azt mondja, hogy ö vagány. Na, erre majd mit szól a Nyúl. Másnap mennek a Farkasok az erdöben, egyszer csak elébük toppan a Nyuszika.
- Hé, Farkasok! Van közöttetek vagány?!
- Igen van! - lép elö a három legkeményebb.
- Hé, Medve! - fordul hátra a Nyuszika a bokor felé. - Mit fizetnek a vagányok?
-A vagányok egy ötvenest, a többiek egy húszast, aztán húzzanak innen a fenébe!

2009. november 27 22:52:08

Olaf

Csatlakozás időpontja: 2009.05.14
Üzeneteinek száma: 192

Arisztid váratlan időpontban ér haza. Az ágyat és a nejét igen gyűrött állapotban találja. Gyanakodva fürkészni kezd. A szekrényajtót kinyitva ott találja barátját ruhájával a hóna alatt. Rakérdez.

- Hát te mit csinálsz itt Tasziló?
- Én kérlek, várok a hetvennégyes trolira.
Arisztid visszacsapja a szekrényajtót, majd elmélázva mondja:
- Az anyját ennek a Taszilónak, ez mindig hogy ki tudja vágni magát.

- Tasziló te ázol ott kint?
- Dehogy teázok, be akarok menni!

Arisztid látja,hogy Tasziló valamit fest a falnál.
- Mi ez,Arisztid?
- Ördög.
- És szarva van?
- Nem, festve.

2009. november 27 16:20:55

Gabe1994

Csatlakozás időpontja: 2006.01.11
Üzeneteinek száma: 411

Gazdag pasi új, szuper órájával megy a partira. Megkérdezi tőle egy szőke bombázó:-Hú, de szép óra, miket tud?-Mindent megmond, amit csak akarok. Például most azt mondja nekem, hogy rajtad nincs bugyi.Mire a szőke:-De rajtam van bugyi.-Affene, már megint siet egy órát.

2009. november 26 18:02:40

gyilkoska

Csatlakozás időpontja: 2009.07.08
Üzeneteinek száma: 398

Új, szexis tanárnő érkezik a másodikosakhoz.
Nyelvtan órán megkérdezi a gyerekeket, ki tud mondani egy óhajtó mondatot.
Móricka jelenkezik, és felszólitják.
- Én úgy franciáznék a tanárnővel, meg kefélnék is vele!
A tanárnő elvörösödik és azt kiáltja:
- Kifelé!
Móricka szomorúan távozik.
Mire a tanárnő:
- Nem Te, a többiek mind!

2009. november 26 17:56:11

gyilkoska

Egy férfi gyónja a bűneit a papnak:
- Vétkeztem atyám. A minap bementem a feleségem munkahelyére. Senki nem volt ott, csak a kolléganője, én elkaptam és megerőszakoltam.
- Hát ez nem volt szép dolog - mondja a pap - még mi rosszat csináltál?
- Atyám, múlt héten, elmentem a feleségem nővéréhez, senki más nem volt otthon, őt is elkaptam, és megerőszakoltam.
- Ejnye fiam, ez nagy bűn volt - mondja a pap.
- Ez még semmi atyám. - mondja a férfi. - A múltkor meglátogatott az anyósom, csak én voltam otthon, és azt is megerőszakoltam.
A gyóntatószékből nincs válasz. A férfi vár, vár, szólítgatja a papot, majd benyit, és látja, hogy a pap a pad alá bújt, és remeg félelmében.
- Mit csinál ott atyám? - kérdi tőle a férfi.
Erre a pap:
- Fiam, csak most jöttem rá, hogy nincs a templomban senki más, csak te meg én...

Ezt ismertem, de azért még élvezem. Smiley

2009. november 27 16:27:46

2009. november 26 17:52:30

gyilkoska

A milliomos kocsija szervizben van így kénytelen tömegközlekedéssel hazamenni. Felszáll egy trolibuszra, de az nem arra megy amerre ő lakik, úgyhogy odamegy a sofőrhoz, és azt mondja:
- Itt van 50.000 forint, de arra menj ahol én lakom!
A sofőr beleegyezik, elmennek egy darabon, de aztán a sofőr jelzi, hogy sajnos nem mehetnek tovább, mivel nincs több vezeték.
A milliomos erre felajánl 100.000 forintot az utasoknak, hogy tolják a trolit, a sofőr meg majd irányít.
Az utasok beleegyeznek, tolják, tolják, egyszer csak a sofőr megint jelzi a problémát.
- Most már tényleg lehetetlen tovább menni. Itt egy hatalmas árok, sehogy sem lehet megkerülni. Mit tegyünk?
- Semmi baj, megérkeztünk haza.
- Maga itt lakik a környéken? És mi ez a hatalmas gödör?
- Tegnap metróval jöttem.

2009. november 26 17:51:00

gyilkoska

A nő már öt perce beszél, az orvost nem is engedi szóhoz jutni, végre kiböki mi a problémája:
- Drága doktor úr, a férjem állandóan beszél álmában.
- Engedje néha, hogy nappal is beszéljen!

2009. november 26 17:45:01

gyilkoska

A plébános egy szombat reggelen a templomhoz közeli parkban sétált, amikor eléugrott egy béka, s megszólította:
- Jó napot, plébános úr!
A plébános elcsodálkozott a beszélő béka láttán.
- Te tudsz beszélni?- kérdezte tőle.
- Igen, mert hát nem voltam ám én mindig béka! Én egy 11 éves, kórista kisfiú voltam, pont olyan, mint a többi gyerek, ám egy gonosz boszorkány békává varázsolt. Olyan boldog lennék, ha újra visszaváltozhatnék kórista kisfiúvá!
- Meg lehet törni valahogyan a varázst?
- Persze, plébános úr ! Könyörgöm, segítsen rajtam !
- Mit kell tennem?
- Semmi egyebet, csak haza kell vinnie, éjszakára dugjon maga mellé az ágyába. Reggelre, mire felébred, visszaváltozom kórista kisfiúvá.
A plébános úgy is tett. Hazavitte a békát, s éjszakára bedugta maga mellé
az ágyába. Reggel, mikor kinyitotta a szemét, ott feküdt mellette egy 11 éves kisfiú.
Tisztelt bíró úr, esküdtszék, a védelem befejezte a mondanivalóját!

2009. november 26 17:40:10

gyilkoska

A börtönör odaszól a raboknak:
- Van egy jó és egy rossz hírem. Melyiket mondjam elsőnek?
- A jót.
- Ma szabadultok - mondja az őr.
- És mi a rossz?
- Az, hogy ez nem igaz.

2009. november 26 17:39:35

gyilkoska

Vonatbaleset történt. A szerelvény kisiklott és egy parasztházban kötött ki. A riporterek megkérdezik Józsi bá'-t (szemtanú), hogy mi történt.
A válasz:
- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
Megkérdezik Pista bá-t is, ő is ezt meséli:
- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
Végül megkérdezik a masinisztát:
- Mi történt?
- Ott feküdt a síneken egy cigány.
- És hogyhogy nem ütötte el?
- Én ütöttem volna, de az le a sínről, át a szántáson, be a tanyába...

2009. november 25 19:59:25

Rajzoló

Csatlakozás időpontja: 2009.10.03
Üzeneteinek száma: 5867

Az iskolában egyik kisfiú mondja a másiknak:
- Azt hallottam, hogy minden felnőttnek van legalább egy sötét titka, amit évek óta rejteget. Ezért aztán könnyű rájuk ijeszteni, elég csak annyit mondani, hogy Mindent tudok rólad! .
A másik kisfiú hazamegy és így szól az anyjához:
- Anyu, mindent tudok rólad!
Az anyuka elvörösödik, és ad egy 200-ast a gyereknek:
- Jól van, kicsim, de apunak egy szót se róla!
A gyerek megörül a 200-asnak, így este aztán az apján is kipróbálja a módszert:
- Apu, mindent tudok rólad!
Az apja félrevonja:
- Jól van, kisfiam, itt egy ötszázas, csak ne szólj róla anyádnak!
A gyerek még jobban örül.
Másnap éppen indul az iskolába, ahogy kilép az ajtón, szembejön vele a postás. Ismét előkerül a bevált trükk:
- Postás bácsi, mindent tudok rólad!
A postás eldobja a biciklijét:
- Fiam, gyere, adj egy puszit az apádnak!

2009. november 24 17:37:21

gyilkoska

Két ivócimbora beszélget:
- Mit mondott az anyósod tegnap este, mikor részegen mentél haza?
- Nem tudom, mert a mondókáját még most sem fejezte be.

2009. november 24 14:06:56

Clearwater

Csatlakozás időpontja: 2007.04.25
Üzeneteinek száma: 109

.. folyt

23 éves koromban a második cégemnél voltam teljes állású munkaerő, és belevetettem magam a munkába. Rájöttem, hogy a sármos pasik galád Doh Juanok, és egy szolid, csendes pasit akartam magam mellé. Ezért voltam boldog, mikor a cég egyik gépkocsi vezetője a maga szelíd módján kifejezte, hogy mennyire tetszem neki. Igaz, hogy nem tudtam vele az 5 éves találkozón villogni, de éreztem, hogy mennyire fontosabb, hogy az ember szeressen és viszontszeressék. Sajnos azonban összeköltözés után kiderült, hogy páromnak a szájában megalszik a tej, keveset keres, és hétvégén a plusz meló helyett pecázni jár a haverokkal. Semmilyen közös tevékenységünk nem volt, és az ágyban is unalmas volt. Életem a szürke hétköznapokban telt.

26 éves koromban, amikor már normális saját keresetem is volt, rájöttem, hogy egy dinamikus, dolgos, lehetőleg vezető beosztású pasi kell nekem, akinek pénze van, akinek saját lakása van, akivel menő étterembe lehet járni vacsorázni, akivel lehet dicsekedni majd a 10 éves találkozón. Valaki aki a leendő gyermekeim jólétét biztosítani tudja. Azért voltam boldog amikor a konkurens cég marketing managere kinézett engem az egyik 3 napos konferencián. Össze is költöztünk hamarosan, és a fellegekben éreztem magam. Sajnos azonban idővel kiderült, hogy a párom elfelejtett elválni a feleségétől, a munkája fontosabb mint én, vagy akár a régi felesége és a kis ikrei a házasságából, akikről ugyancsak elfelejtett szólni. De tűrtem, mert már időközben a ő cégénél dolgoztam, jó pozíciót kaptam, és pénzünk is volt.

De elég volt. Most 30 vagyok, szeretnék gyereket, nincs pasim, és olyan pasit keresek, aki legalább szereti a gyerekeket...

2009. november 23 19:56:13

kylx

Csatlakozás időpontja: 2006.04.16
Üzeneteinek száma: 421

"Az élet egy drámai eposz. A végén mindenki meghal"

2009. november 23 18:57:19

gyilkoska

Móricka úgy gondolja, hogy egyszer kipróbál valami jó kis füvet a szaunában. Elmegy a drogdíleréhez és mondja neki, hogy adjon valami jó kis ütős anyagot.
A díler ad is neki egy jó kis cuccot, megesküszik, hogy ez a legjobb a piacon. Móricka el is megy a szaunába, ahol elkezdi szívni a füvet.
Eltelik fél óra, de a fű nem üt be, Móricka bepöccen. Visszamegy a dílerhez és megfenyegeti, hogy most azonnal adjon valami jó kis füvet a pénzéért, vagy szétveri.
A díler mentegetőzik, de ad neki a másik anyagból azzal a felszólalással, hogy most már tényleg ez a legjobb anyag.
Móricka visszatér hát a szaunába, és ismét elszívja a füvet. Fél óra múlva sehol semmi hatás, Mórickának felmegy az agyvize, fogja magát és visszamegy a dílerhez.
A díler, amint meglátja elkezd menekülni, hatalmas üldözési jelent veszi kezdetét, a díler elköt egy kocsit és kifelé tart a városból, Móricka kiránt egy nyanyát a kocsijából és 150-es sebességgel tép a díler után. Órákon keresztül üldözik egymást, vagy tíz rendőrautó utánuk, míg végül a díler nekimegy az út széli korlátnak. Móricka röhögve odafut az eszméletlen dílerhez és mivel nagy átverés áldozata lett, gondolja odapisál a fejére. Elő is veszi a lompost, mire megszólal egy hang:
- Nem hugyozunk a szaunában!

Áááá, ez gyilkos volt XD

2009. november 23 22:01:46
Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 151 152 [153] 154 155 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó