Marci itt mondta a múltkor, hogy nem akar fórumozni én meg mondtam hogy akkor jöjjön ha nem azt írkálja hogy nincs kedve. Azért ne jöjjön hogy bejelentse hogy nincs kedve írni.
Beírtam oda abba a kereséses helybe, amit keresni akarok, és megnyomtam hogy listáz.Miért nem írta ki azokat?
Mostanában kevésszer jön a fórumba. Már erősen lecsökkent az érdeklődése iránta. Megunta a társaságunkat. :)
:) Persze az benne van a mindenben. ;)
Jó estét!
:) Úgy már nagyjából azonos esélyekkel indulsz, ha nem mész cápás víz közelébe sem. ;)
Hogyhogy nincs itt Marci?MSN-en fönt van.
Kicsim, csináltam néhány képet a szomszéd kismacskákról, már nagyok és kint játszottak az udvaron. Majd átküldjek néhány képet? :)
Kettőnek már van gazdija, holnap viszik el őket.
2-1 a Fehérvárnak...
Az Újpest 9 emberrel...
Hehhe...
A Fújpest meg a Fehérvár nagyban nyomja..félidő van, és 0-0...A Fújpest már csak 10 emberrel játszik, a 30. perc körül már 17 szabálytalanságuk volt, és fél év eltiltást kaptak a saját stadionjukban...
A jó magatartás meglátszik.
Eközben a debrecen és az árulót bírtokló pápa küzd.
Ha minden igaz jelenleg 2-1...
Közérdekű hírdetés:
Kuki nagyon aranyos így rövidke szőrrel:DDD
Elviszem:))
Már küldtem e-mail-ben, mert MSN-en nem voltál elérhető. Megkaptad?
Voltam megnézni a mocikat a motoros találkozón. Elküldjem arról is a képeket?
Majd egy képet mutathatsz a megkopasztott Kukiról:)
A nyár eleji Kukiszőr vágás;) Szép hagyomány. :)
Na, nem néztem a Simpson családot :( mert a szokásos nyár eleji Kuki szőrvágás volt :D
Nagyon aranyos lett, ilyenkor rövid szőrrel olyan mint egy mopsz :)
Senki nem ér rá? Néha írhatnátok a fórumba. Na persze ez túl nagy elvárás.
szerintem akkor is ettek tücsköt, bogarat, apróbb rágcsálókat és elhullot állatokat. a ember mindenevőnek született. persze a korai planktonállapotról nem nyilatkoznék.
még úgy is, hogy nem veszek lottószelvényt?
szerintem volt önkritikája mikor elnevezte:)