Hát igen, de azt is tudom, hogy hogyan tudta pontosan azt a golyót kiválasztani amelyiket kellett... ;) Trükkös.
Nem Téged sajnáltalak! :P Amúgy meg nem túl nagyképű beírás, hogy "félelmetes tárgy"-nak hívod? ;) :D
Egy Pistivel lekenték a húzót és szevassz:)
Köszi, de nem kell engem sajnálni. :D Nem bántottam, de kellett a félelmetes tárgy közelsége. ;)
Ez érdekes. :)
Én meg tudom, hogy régen, amikor még kézzel sorsolták a lottószámokat, hogyan csaltak. ;)
És volt szíved egy újsággal ütni, hogy tűrje amint téped a bundáját? Szegényke... :P :)
A Realityn ma volt egy műsor, amin Amerika lottónyertesei voltak, és a sorsolások háttere.
Érdekes volt, minden golyónak (amit sorsolnak) a gramm ezredrésze szerint egyeznie kell súlyban, és az emberek kesztyűkkel fogdossák őket, mert ha zsíros lesz, a por rátapadhat és nehezebb lehet:D
Külön bőröndben vannak a golyók, amiket egy High Tech széfben tárolnak, majd ezt egy olyan ajtó mögé zárják, amit csak egy kártya nyit, és egy különleges kód.
A kaparós sorsjegyek festékjei kikeveréséhez pedig 20 különböző kódot kell megadni, és azok is olyan titkos anyagból készülnek, mint a papírpénz festéke.
Ez senktit sem érdekelt, csak leírtam.
Hát persze! :)) Nagyon örül.... Annyira, hogy mindig el akar szaladni. Nem szeret egy helyben lenni. :) Kellett szereznem egy fenyítő eszközt, hogy tudjam tépkedni a szőrét. (egy újságot) :D
:) Aha, aztán visszafújja a szél, és megőrülnék. ;)
De gondolom a kutyus örül neki, jó lehet ilyenkor megszabadulni a téli bundától. Erről jut eszembe, nekem is el kellene már mennem egy fodrászhoz bundanyírásra... ;) :D
Egy kukásnak télen értékes lehet még.
Pedig azt a szomszéd kertje körül szét lehetett volna szórni...
Aligha vagy az, mert nekem fix számaim vannak és most azt húzták ki... ;)
Vagyis még csak most fognak sorsolni. Mindegy, egy szép napon úgy is gazdag leszek.
:) Nem, annyira nem értékes sajnos. :) Csak kukába dobom ki.
Én meg vettem reggel egy lottószelvényt és már biztos gazdag vagyok, csak még nem néztem meg a számokat amiket kihúztak.
:D Te kis goni!
Én meg vettem délután egy kis sportcsokis fagyi utánpótlást... ;)
Corás szatyorba gyűjtöd, aztán meg eladjátok az áruházban, mint igazi birkaszőrt igaz? :D
:DDD
Nem, azt még tegnap megvettem...(Direkt ugyanahhoz a csajhoz álltam be a sorba:D)
Amint a kezei közé került az a kis szar, láttam az arcán a rémületet:)
:) Na jó, a szőrét tépkedtem ki egy kicsit. Csak pár Corásszatyornyit. :)
És mit vettél rágót és cukorkát? ;)