Elmegyek, akkor beindul a duma...
Az egyik hozzászóló felsimerte Kukit:)
Ez a kép úgy megtetszett nekem:
A szövege is úgy illik hozzám :)
Március 21.- tavasz
Június 22.- nyár
Szeptember 23.- ősz
December 22.- tél.
Tudtad ezt?
Michigan-ben tilos aligátort tűzcsaphoz kikötni.
Akkor a közelben lévő lámpaoszlophoz kell.
Tehát amíg nem voltak fakanál, főzőedény és gyufa/szikráztató, addig csak gyűjtögettek. :)
Ó, az egy érdekes dolog, hogy mikor váltanak az évszakok csillagászatilag! :)) December 22-e környékén kezdődik a tél. Aha, akkor karácsony majdnem ősszel van.
Na, akkor ez a válasz John Cleese költői kérdésére. :)
Talán tegnap hallottam, hogy Ausztriában esett a hó. A németeknél is esett egy kicsi.
Pár napja egy olyan szöveget másoltam be "tudtad ezt?" részből, hogy 1918-ban június 18-án esett hó. Ez még talán idén is összejön. :S
Az eszközhasználat és a tűzhasználat elterjedése előtt, a gyűjtögető időkben biztos vega volt mindenki.
Csillagászati nyár végülis csak június 22-től lesz... de ez az időjárás skandallum!
Biztos csak időközben lettünk mindenevők. Kezdetben vegetáriánus lehetett az ember, de megunta a spenótot és a sóskát. :)
Hát márciusban is milyen nagy hó volt...
Még egy John Cleese idézet a főoldalon :)
,,Ha Isten nem akarná, hogy megegyük az állatokat, akkor miért húsból teremtette őket?"
Szia!
Nagyjából vagyok. :)
Ez egy olyan június, amelyik szép őszi idővel köszöntött be. :S Nyár van, emberek! Csak szakad az eső és fúj a szél. Ezenkívül már csak hideg van. :S
Idén valahogy ilyenre sikerült a tavasz is.
Sziasztok! Van itt valaki?
Olyan rossz idő van :( Hát milyen június ez??