Most látod tévedsz, az állatkertben volt a kezemben egy példány (a gondozó adta oda), nekem nem tetszett. Nem kell rögtön az egész világot hibáztatni azért, mert vannak kevésbé kedvelhető állatok is. Te a pókokat is szereted, én meg csak egy újsággal agyoncsapni őket. Ízlések és pofonok... :D
ftcsrac is jöhetne a fórumba. Kár, hogy épp nincs itt :(
Persze, gondolom időnként azért el-elszakadtak ezek, és erre a céla a szakadtak kíválóan megfeleltek. :)
Bár pontosan nem tudom, sosem volt kalóz a felmenőim között, még hacker-kalóz sem, ahogy én tudom... :)
Akkor te még nem láttál denevért közelről. Nekem már volt a kezemben denevér, aranyos, kis turcsi orra van, nagy füle és a szája olyan mintha mosolyogna. Olyan mint egy egér, nem is nagyobb csak annyi hogy van bőrhártya az ujjai közt. Hogy ebben mi a visszataszító? Talán csak a média tudatlanná nevelése, tudatalatt sujkolják az emberekbe hogy mi az undorító.
"Amúgy én tudod mit ettem?"
Tipikus női költői kérdés.... :)
Egészségedre! Milyen fajtákat főztél?
Jaj ezek a macskazabáló kanibálok! :S Fújj.
Amúgy én tudod mit ettem? Fincsi-fincsi pudingot! ;)
:) Arra gondoltam, hogy ha sok vitorlavászont elpazaroltak, akkor nehezebben fogták a szelet utána. Vagy vittek temetésre jó sok pótanyagot?
Valójában engem már a batman-tól is kivert a víz, de elhiszem, hogy vannak akik szerint aranyosak.
Látod nem nézel elég rémfilmet!! Akkor a szellemük hajózott tovább... :D
És ha útközben meghalt egy tucat tengerész? Akkor átváltottak evezésre? ;)
Akkor a "tengerünk" déli partja neked való. ;)
Sziasztok!
Olasz étteremben....
Okoskodó
Szeretem a macskákat! Mutassa az étlapot!
Hát igen. A strucc-homok páthuzam pont akkora tévhit mint hogy a denevér az ember hajába repül... De utálom azokat akik azért félnek attól az aranyos állattól mert hülyeségeket terjesztenek róla... Minden efféle tévhitet utálok. :S
Na de kérlek én megoldottam egy problémádat (miszerint, hogy mivel magyarázd a gyors süllyedést) most ezt az apróságot, hogy fel is kellene jönni utána, már oldd meg Te. :D
Az én kedvencem ez: (Tények)
A struccok azárt dugják a homokba a fejüket, mert vizet keresnek.
Azt is írják, hogy "Egy strucc szeme nagyobb, mint az agya", de gondolom a beküldőé is, hiszen a strucc nem dugja sem ezért, sem másért a fejét a homokba.
Pedig szóról, szóra igaz, amit Su ír! :)
De kalóztársai lehet, hogy beletekerték valamibe, elvégre valószínűleg haverok voltak :D Csak azok nem tekerték volna bele semmibe akik ki lettek fosztva.
A pontos tudatd ezt a kalózokat is említi, és ékszereket ír, nem csupán fülbevalókat.
Ezt az akupunktúrás pontot még nem hallottam.:)
A kalózokat meg szerintem még vitorlavászonba se tekerték...
" - Három medve ül egy fa tetején és sakkoznak. Mi nem stimmel?
- ???
- Hárman nem lehet sakkozni."
ez hülyeség, mert létezik olyan, hogy trisakk.
meg van fent egy olyan tudtadezt, hogy a tengerészek azért hordtak fülbevalót, hogy bárhol haltak meg fedezze a temetési költségeket.
ez meg mégnagyobb hülyeség, mert azért, hogy jobban lássanak(babonaságból, de valójában van ott egy akupunktúrás pont a szemhez). temetkezni meg a tengerbe temetkeztek vitorlavászonba csomagolva, amihez asszem nem kellett túl nagy beruházás arrafelé
ez persze senkit nem érdekel, de ha már ftcsrac is beírt ilyeneket, nem akarok lemaradni:)