Mi meg régen bulldogokat tenyésztettünk, szóval nagyon sokféle kutyahalált tudnék mesélni :( Egyiket nekünk is el kellett altatni, mert daganatos volt :((
Szegény Kuki meg ma úgy fázott a rövid szőre miatt, hogy reszketett :( és pulcsit kellett ráadni :D
Nekünk meg a padlásunkon is lakik egy csomó, fel szoktam járni figyelni őket :) Meg hallgatni. Tök jó hangjuk van. Meg még a szúnyogállományt is ritkítják.
A nincsenek nálunk kínai temetők dolgot ugye nem kell megint elmesélni?:D
akkor egyre többen vagyunk, mert én sem utálom a deniket..már jópárszor láttam deneVÉRt
Nekünk tavaly kellett elaltatni a kutyánkat, én is nagyon sajnáltam. :(
Juj, szegény! :( Sajnálom. Megértem.
Ezzel hogy ezt mondtad hogy az egyik kedvenc állatod mosolyt csaltál az arcomra :) és nagyon örülök, hogy nem vagyok egyedüli csodabogár azzal, hogy egy ilyen "undorító" állatot aranyosnak tartok. Megnyugodtam.
Hát igen...elég fárasztó meló ülni a tv előtt, közben enni, enni, enni meg piálni...
Nem ajánlom senkinek:)
:(( kedden hajnalban meghalt szegény kutyusunk és nem nagyon volt kedvem gépezni..
Azt most ettem én is:)
Norbisat:)
Utána pedig finom sültkolbászt.
Szia! :)))
Hát persze! Hol jártál a héten, hogy nem írtál?
A denevér az egyik kedvenc állatom.
Nemtudom miért, szimpatikusak.
Legalább 6-szor voltam olyan előadáson, ami a denevérekről szól.
A hajba igenis bele tud repülni, de csak akkor, ha az illető mind a két kezét a magasba emeli.
A hajon átmennek a hullámok, a kezeken nem, ezért a két kéz között akar repülni, ott meg a haj van.
Sok dolgod volt, hogy csak most tudtál jönni?